Scurta recapitulare

Avem o corporatie canadiana care sta pregatita sa ne invadeze cu cianuri pentru a ne lua resursele la Rosia Montana. E vorba de o invazie, pentru ca avantajul pentru romanul de rind e zero! Pur si simplu o companie privata a mituit statul roman sa-i cedeze resursele si sa-i indeparteze pe locuitorii care se impotrivesc.
Datorita acestui fapt in toate marile orase ale tarii mii de persoane au iesit in strada. S-a scandat, s-au blocat intersectii, s-a stat zeci de zile la cort, s-a dat de inteles cretinilor care ne conduc ca multa lume s-a prins cit sint ei de incompetenti si rauvoitori si ca se ia atitudine. Atitudine care de multe ori a fost pregatita cu eforturi uriase timp de mai multi ani de zile.
In aceste vremuri tulburi, cretinii care ne conduc s-au hotarit sa ne arate cit sint de smecheri, devenind astfel si mai cretini: crezind ca revoltele pentru Rosia Montana sint doar pentru Rosia Montana si ca oamenii care manifesteaza pe strazi sint ori complet retardati ori cuprinsi doar de o mantra obsesiva, s-au gindit sa ne manevreze in culise, indreptindu-se spre Certej cu alti canadieni si spre gazele de sist din moldova cu niste americani, la fel de ”smecheri”.
(In localitatea Pungesti acum se afla 300 de protestatari si 200 de jandarmi, datorita corporatiei Chevron care se incapatineaza sa-si instaleze sondele pentru a ne polua apele si a isca cutremure. Jandarmii deocamdata fac jocul corporatiei, fiind platiti, printre altele, si de protestatari, prin taxe.)
Ei bine, ca un om ce a iesit pe strada (aparent doar) pentru Rosia Montana, eu ma declar de azi inainte in stare de RAZBOI! Pina acum am fost mintit la alegeri si nu numai, mi-a fost incalcat dreptul la libera exprimare, mi-au fost luati banii degeaba de catre stat, am fost agresat profesional de catre corporatii, Natura din jur mi-a fost poluata si nervii intinsi la maxim de tupeul si mirlania politicienilor si a oamenilor ”de afaceri”, dar de acum imi este jignita si inteligenta!
Bai homunculi incapabili erijati in mari capitalisti si oameni politici, bai paraziti fara urma de morala si empatie, cit dracu credeti voi ca va mai bateti joc de mine? Cit credeti voi ca daca puneti un jandarm in fata mea, eu n-o sa mai am ratiune? Cit credeti ca banii vostri si legile voastre mai pot sa-mi anihileze conditia umana si sa ma transforme in oaie? Cit credeti ca Terra va apartine si Dumnezeu sinteti voi? Cit credeti ca mai accept eu sa fiu ignorat, batjocorit si furat de o minoritate de infractori iresponsabili? Cit credeti ca mai puteti sa va feriti de responsabilitate?
Cineva va trebui sa plateasca pentru toate astea!
Va trebui sa va asumati consecintele actiunilor voastre! Va trebui pina la urma sa pricepeti, creiere de gaina, ca si voi sinteti oameni, nu zei. Si ca va aflati linga alti oameni. Unii oameni, ca mine, au un grad de toleranta mai scazut. Unii oameni, ca mine, nu suporta prostia si nedreptatea. Unii oameni, ca mine, vor reactiona la actiunile voastre. Iar cu cit actiunile voastre vor fi mai radicale, cu atit vor fi si ale noastre, pe principiul actiunii si reactiunii.
Doar un cretinoid isi poate imagina ca poate face ce vrea. Doar un cretinoid isi poate imagina ca oamenii sint oi. Doar un cretinoid impinge limitele rabdarii unui alt om, fara sa se astepte la o reactie. Acea reactie va veni iar voi veti fi responsabili in totalitate!
Uniti Salvam… ce mai ramine de salvat!

Published in: Fără categorie on 16 Octombrie, 2013 at 8:22 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2013/10/16/scurta-recapitulare/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: