Îndemn şi nelămurire

Hai sa va spun ceva: cit timp ne injuram unii pe altii si ii injuram pe romani in general, nu vom rezolva nimic! Voi ce ati face daca cineva v-ar submina increderea in voi de fiecare data? Sa va zica tot timpul ca sinteti de rahat, neam prost, needucati, tembeli, slugi, putori, incapabili, etc. Pina la urma accepti ideea si… asta e, devii exact asa.
M-am saturat de cei care arunca cu zoaie in neamul romanesc, in traditii, in vecini, in oamenii de pe strada. M-am saturat de minoritatea aroganta de latratori cu bale la gura, care ii considera pe restul ”gloata”, ”romani prosti”, ”neam de rahat”.
Ca o paranteza, eu folosesc termenul de ”oi”. Dar ”oile” se refera la nefericitii (sau fericitii) indoctrinati de pe tot mapamondul.
Imaginati-va ca sinteti decazuti in ultimul hal, ca v-ati pierdut increderea in voi, ca nu mai aveti energie si nici chef sa faceti ceva, sa va ridicati. Nu e greu, cam asta e si realitatea.  Imaginati-va ca vine cineva care NU va face morala, nu va critica, nu urla la voi si nu va catalogheaza, ci va priveste atent si descopera citeva calitati, caci orice om are calitati! Apoi… va lauda si va incurajeaza sa va dezvoltati. Asta trebuie sa facem, unul cu altul. E singura cale 🙂

Totusi, care e motivul oficial pentru care e interzisa marijuana? Exista vreo explicatie pertinenta?
De ce marijuana e interzisa, iar tutunul (care creeaza dependenta si cancer) nu e si nici alcoolul (idem).
De ce sefii mei de cacat (ma refer bineinteles la guvernanti) pe care nu i-am dorit, nu i-am ales si nu-i recunosc, considera ca fumatul unei plante care te ameteste nu e bun pentru mine?
Din cite stiu, de la marijuana nu vomiti singe, nu poti intra in coma alcoolica, nu faci cancer, etc. Cum poti conduce masina ametit de marijuana asa o poti conduce si rupt de beat, MULT mai rupt!
Pe bune, CHIAR vreau sa stiu motivul oficial al acestui abuz asupra libertatii mele! Sa stiu si eu frate ce e bine pentru mine si ce e rau, de la ”sefii” mei, futu-i in gura!
Si mai doresc un referendum pentru legalizarea marijuanei, dupa o campanie de informare REALISTA a populatiei!
Bine ca nu e ilegal sa cresti ciuperci otravitoare sau matraguna, cu care poti efectiv omori oameni. In schimb e ilegal sa cresti o planta care ameteste… o PLANTA frate, adica interzicem NATURA!

Anunțuri
Published in: Fără categorie on 9 Iulie, 2013 at 4:59 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2013/07/09/indemn-si-nelamurire/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: