Despre ”sex”

Tot citesc articole despre cit de important e sexul in viata omului. Sincer, eu nu ma consider lipsit de libidou sau de testosteron, dimpotriva, dar chiar nu vad importanta sexului (ca act sexual) in viata mea. Majoritatea barbatilor pe care ii cunosc sint de-a dreptul obsedati, imi tot explica cit e de important sa ”marchezi”, sa faci ”palmares”, sa fii ”vinator”, sa desfunzi orice gaura disponibila si sa ”nu iti iesi din mina”.
Cel mai interesant este insa ca nu numai barbatii gindesc asa, ci si femeile! Ele se asteapta (vorbesc acum din propria experienta) sa fac TOTUL ca sa le aduc in pat, unde odata ajuns cu ele, sa le zdruncin bine, astfel incit ele sa fie dispuse sa ma mai vada si a doua oara… daca nu le ajunge un one night stand.
Ca o paranteza, se pare ca e o tendinta mondiala. Un prieten din Suedia mi-a spus ca in tarile ”dezvoltate” conceptul de relatie de durata e complet perisat. Odata cu independenta financiara si emanciparea femeilor, a disparut si nevoia lor de a avea relatii stabile. In Suedia este normal pentru o femeie sa fie necasatorita dar sa aiba 3 copii de la tot atitia barbati.
Din nefericire eu nu pot actiona asa. Recunosc cu mina pe inima ca n-am mai facut ”sex” (din punctul meu de vedere) de vreo 2 ani. In schimb m-am trezit ocazional dind din cur pe vreo bucata amorfa de carne, care intimplator imi tinea loc de saltea la ora aia, mai mult din reflexul de a asculta sfaturile binevoitoare ale prietenilor si a ”marca”. Fara ”obligatii”, fara sentimente, fara pasiune, fara ginduri impartasite, fara afectiune, dar cu prezervativ.
Acum pe bune, chiar considera unii ca viata lor se imbunatateste cu asa ceva? Actul acela mecanic e suficient sa te faca sa uiti de mocirla in care ne tiraste societatea, de lipsa totala de empatie dintre oameni, de mizeria morala si falsitatea care ne inconjoara? La mine efectul e exact invers: in timp ce ”bucata de carne” isi fumeaza relaxata tigara, pe mine ma ia greata. Asta in fericitele cazuri in care nu ma ia inainte…
Nu, hotarit lucru, sexul NU este important in viata mea! In schimb comuniunea sufleteasca, respectul, comunicarea, pasiunile comune, intelegerea, buna dispozitie, afectiunea, dorinta de a construi, toate astea combinate cu sex de calitate, pot deveni pentru mine cel mai important lucru din viata.
Ceilalti pot sa se multumeasca cu sferturi de masura si senzatii ieftine si sa ma catalogheze drept depasit sau impotent… I dont give a fuck!

Reclame
Published in: Fără categorie on 23 aprilie, 2013 at 7:39 pm  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2013/04/23/despre-sex/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 comentariiLasă un comentariu

  1. Sexul e ca oricare alta dependenta satisfacuta. Odata ce incepi sa-l faci, il vrei tot mai mult. Daca tu-ti lasi carja sa-ti rugineasca, si te multumesti cu pornul de pe net, e o alta chestie, tot un fel de sex e si ala, dar putin mai impersonal. Asa ca lasa-ma cu declaratii de gen – n-am mai facut sex in 2 ani, ca de esti acum la calculator, pun pariu ca ai doar o mana libera! 😉

    • Pai da, dar nu reprezinta nimic pentru mine momentul in care am doar o mina libera. Adica nu e mai important decit o tigara, sa zic 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: