Occ TM

Eu sint convins ca multi dintre prietenii mei de Facebook imi impartasesc opiniile politice. Sint convins ca multi imi citesc si accepta posturile. Sint convins ca multi rezoneaza la imagini, chiar si la cele la care le e lene sa dea Like 🙂
Pe acesti prieteni ii anunt pe aceasta cale ca Occupy Timisoara are multe posturi bune, imagini, muzica si texte, destul de revolutionare, informative si de bun simt, diferite de ale mele. Deci pot sa dea un Like, pentru a primi actualizari. (Exista canale Occupy pentru fiecare resedinta de judet, din cite stiu. Iar daca nu exista, pot fi facute! E gratis!)
Si mai vreau sa ii anunt ca Occupy Romania, Piata Universitatii, miscarile stradale de protest din Romania si din intreaga lume AU NEVOIE DE OAMENI! Nu sintem suficienti. Trebuie sa iesiti din case, daca vreti sa rezolvati ceva. Nu va fie teama, nu are ce sa vi se intimple. Nu va imbatati cu iluzia ca eu si inca niste ”ciumpalaci” vom rezolva ceva, pentru ca NU vom rezolva, cit timp vom fi asa putini. Nu va amagiti cu ideea ca noi sintem niste visatori, idealisti sau inadaptati! Visatorii dorm, idealistii scriu filozofii si inadaptatii isi beau mintile.
NU, noi sintem cei ce va asteapta. Va asteptam linga noi, va dam de inteles ca SE POATE, chiar si intr-un numar infim, sa ne parasim fotoliile comode din fata televizoarelor si sa luam atitudine. O atitudine necesara, ce devine o obligatie, atunci cind e vorba de viata noastra si a copiilor nostri.
In fiecare oras mare s-au adunat citiva oameni care vor sa faca ceva. In fiecare oras mare s-au organizat manifestatii si se vor mai organiza. (Fiecare manifestatie, actiune sau flash mob este anuntata din timp pe FB iar cei ce isi anunta participarea de obicei sint mult mai multi decit participantii reali.) Organizam proiectii de filme, actiuni activiste cu mesaje precise, rezistenta in fata deciziilor autoritatilor pornind de la ordinele FMI pina la simple semnaturi care nu tin cont de opinia alegatorilor, toate acestea in mod VIZIBIL. Nu trebuie decit sa participati!
Pe pagina mea ati gasit si veti gasi multe dintre aceste actiuni, anuntate din timp. Ramine la latitudinea voastra daca le veti da curs, daca veti iesi in oras la o proiectie de film (care nu va aparea niciodata la TV) si daca apoi veti dori sa beti o bere cu noi si sa discutam. Ramine la latitudinea voastra daca va veti petrece viata incercind sa va auto-convingeti ca nu se poate schimba nimic, sau incercind sa schimbati ceva. Ramine la alegerea voastra daca veti fi partasi la faurirea unui viitor hotarit de altii, sau veti participa activ la faurirea propriului viitor.
Eu, cel putin, am ales! Nu am de gind sa fiu sclavul nimanui, nu vreau sa ma indrume nimeni pe care nu-l cunosc in detaliu, nu vreau sa mi se fixeze tinte sau obiective care nu-mi apartin. In sufletul meu macar sint LIBER iar aceasta libertate nu imi va putea fi luata. Iar daca sufletul imi este liber, NU MA TEM!

http://www.facebook.com/pages/Occupy-Timisoara/248666571849621?fref=ts

Bogdan

P.S.
Distribuiti ceea ce vi se pare important/frumos/relevant, chiar daca s-ar putea ca unii dintre prietenii vostri sa nu fie de acord. Pina la urma vor fi, adevarul este unic iar mai devreme sau mai tirziu tot va trebui sa-l infruntam 🙂

Reclame
Published in: Fără categorie on 5 noiembrie, 2012 at 8:37 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2012/11/05/occ-tm/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: