Sa mai si ridem… din nou

Reuniunea grupului Bilderberg, grup constituit din cei mai bogati si influenti oameni ai planetei s-a terminat intr-o debandada totala. Participantii au fost cuprinsi de puseuri necontrolate de panica, la aflarea vestii ca in Timisoara au aparut citeva stenciluri ce pomeneau cianura de la Certej.
Capii FMI aflati si ei la intilnire si-au dat demisiile in bloc. ”Aveam de gind sa-mi cumpar palatul Versailles, dar de cind am aflat de ceea ce se intimpla la Timisoara, simt ca locul meu nu mai poate fi decit intr-o celula a Tribunalului Penal International” a declarat o persoana de vaza, care a insistat sa ramina anonima.
Celebrul Bill Gates era sa fie luat la bataie de fortele de ordine, din cauza ca nu l-au recunoscut. Miliardarul a fost nevoit sa apara fara ochelari, din cauza lacrimilor care i se scurgeau pe obraji. Mitt Romney, candidatul ce va cistiga cursa electorala in America, ne-a declarat exclusiv: ”Din cauza mesajelor aparute pe peretii orasului revolutiei din 89, voi da ordin trupelor americane sa se intoarca acasa, de oriunde s-ar afla. Pentru mine a fost o revelatie, un punct de turnura si de zbucium sufletesc. Reactia Timisorenilor fata de cianurile de la Certej m-a facut sa ma gindesc la Holocaust si la tot raul produs de oamenii rai care nu vor decit sa conduca lumea.” Dupa declaratie Mitt si-a concediat soferul si a donat Rolls Royce-ul personal organizatiei activiste Alburnus Maior.
Femeia de servici, agent special camuflat al publicatiei noastre, ne-a soptit infiorata la ureche, chiar la inchiderea editiei: ”Cel mai mult a suferit Rockefeller. Trebuia sa-l vedeti pe bietul batrin cu horcaia si tremura, repetind ca in transa: cianura, cianura… Nimeni n-ar trebui sa se chinuie in halul asta!”

Reclame
Published in: Fără categorie on 15 octombrie, 2012 at 8:53 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2012/10/15/sa-mai-si-ridem-din-nou/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: