Idee la aniversarea Occupy RO

Ma bate gindul de la o vreme sa candidez la presedentie-parlamentare, pentru a transmite un anumit mesaj (cred ca banuiti deja despre ce-i vorba :P ). Asa am ajuns sa ma gindesc la cum ar trebui sa fie un politician nou, la ce ar trebui sa faca sau sa spuna pentru ca sa-l votez. E o intrebare a naibii de grea! In afara de mine… si de citiva cunoscuti, in speta membri Occupy, n-as vota pe nimeni. Imbecilii de azi de la putere au facut totul sa submineze increderea populatiei.
Asa mi-a venit IDEEA! (cu majuscule)
O campanie de constientizare, numita ”Hai PA!”. PA = Pentru Adevar, dar si un semnal pentru actuala clasa politica ;)
Deci lucrurile sa stea cam asa: raspindire virala pe net a ideii, apoi organizarea in fiecare oras a unor workshopuri la care sa se adune toti cei care simt ca pot si vor sa fie politicieni si toti cei care sint interesati de alternative la clasa politica actuala (tineri, batrini, nu conteaza, dar sa nu fie inregimentati in vreun partid). In cadrul acestor adunari fiecare ”candidat” sa incerce sa-i convinga pe ceilalti sa-l voteze, nu ca acum, cind practic te forteaza cu liste de semnaturi, influenta in numele partidului, bani, postura, etc.
In momentul in care o anumita persoana reuseste sa-i convinga pe ceilalti, acea persoana sa fie desemnata candidata de catre intregul grup si impinsa in fata ca alternativa la politicienii nostri clasici de rahat. Practic un fel de brainstorming din care sa iasa candidatul ideal.
Asa vor ajunge oamenii sa fie si cunoscuti de catre ceilalti, inainte de a fi votati. Asa vor ajunge oameni obisnuiti sa aiba o sansa. Asa se pot rezolva multe chestii :)
Eu cam stiu pe ce as marsa, insa nu mi se pare firesc sa-i oblig pe oameni sa ma voteze pe mine, in lipsa de ceva mai valabil. TOTI merita o sansa!

Reclame
Published in: Fără categorie on 15 octombrie, 2012 at 8:52 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2012/10/15/idee-la-aniversarea-occupy-ro/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: