Cum sa ”scapam” de evrei

Toata lumea se plinge de evrei. Ba ca conduc lumea, ba ca au bani, ba ca sint smecheri, ba ca sint rai, etc etc. Adevarul e insa foarte simplu: sint oameni ca toti oamenii, dar in timp si-au cultivat anumite aptitudini, obtinute doar prin educatie.
Nu cred ca sint nici mai inteligenti, nici ”popor ales”, nici te miri ce alte bazaconii. Nici macar nu-si doresc toti sa fie afaceristi si sa conduca lumea.
Problema e simpla: ei au creat religia crestina. La inceput, in primele zeci de ani dupa moartea lui Iisus, toti crestinii erau evrei convertiti (verificati daca nu credeti, din ce surse vreti). Chestia e ca pina la urma evreii s-au prins ca religia crestina ii reduce pe toti credinciosii la stadiul de oi. Si s-au intors la religia lor smechera, cu Yahweh. In acelasi timp insa s-au prins si elitele vremii de chestia asta si au infiintat, ghici, biserica! Era misto ca toti supusii tai sa se comporte ca niste oi proaste (pe atunci nu exista termenul de ”roboti”).

Buuun! Dupa vreo 13 secole, pe vremea cruciadelor, capii bisericii impreuna cu bogatanii si regii nu se mai saturau sa faca bani pe spinarea fraierilor si sa-i cheltuie. Aici iar intra in scena evreii, care intre timp si-au cultivat abilitatile de camatari (nu cumva sa munceasca ei). Si astfel s-au pus bazele capitalismului. Evreii impreuna cu biserica nascuta din ei au infiintat bancile si alte rahaturi. De 500 de ani ne tin pe toti in sah, cu religia si sistemul economic-financiar.
Evreii au inventat crestinismul. Evreii au inventat capitalismul! Cum dracu ati vrea voi ca evreii sa nu se simta ca pestele in apa?
Cum scapam de ei? Simplu mah fratilor: scapati naibii de capitalism si aruncati la cos religiile abrahamice, cele mai distructive religii: crestinismul, iudaismul si islamul. Atit!
Reclame
Published in: Fără categorie on 15 septembrie, 2012 at 9:00 pm  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2012/09/15/cum-sa-scapam-de-evrei/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 comentariiLasă un comentariu

  1. si eu cred la fel…intr-adevar religia este „opiu” pentru „prosti”….nu inzadar preotii mai sunt numiti „pastori”….acei acei ce supravegheaza si „conduc” turma de „oite”….proaste si naive….iar smekerii de evrei isi vad de treaba si stapinesc aceasta lume „credincioasa”….

  2. din pacate nu merita sa faci fapte asa de marete ca de exemplu atunci cind se reunesc in banchete sa le pui otrava cu efect intirziat si in decurs de citeva luni sa se curete toti pentru a scapa de evrei un popor de curve tigani si hoti ca ce a mai ramas din poporul roman!
    cind prietenul ADOLF i-a omorit ca pe ciini a facuto pentru a salva un popor adevarat poporul German pentru ca merita si astazi este un popor demn de toata admiratia,dar din pacate a navalit peste el hoardele de hoti,tigani si curve din Romania!
    Eu mai sper ca istoria se se repete si asta repede pentru ca sa mai apuc sa ma bucur daca nu de stirpirea acestei plagi mondiale care sint evreii,macar de moarte a cel putin 99% din ei!
    In rest noapte buna Romania pentu tine trnul a trecut si hotii au avut grija ca tu sa nu urci si sa ajungi in rindul tarilor civilizate unde poate aveai vreo sansa! Rusine!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: