Altele…

Vreau reintoarcerea la cultul lui Zamolxis! Si sacrificarea saptaminala in numele Zeului a citorva popi tradatori ce au bagat religia crestina de sorginte iudaica pe gitul romanilor!
Daca se va face asta, jur ca voi deveni credincios!

Sistemul propagandistic comunist era la nivelul epocii de piatra: ti se urlau niste cuvinte in ureche, nu-ti conveneau, la revedere. O faceai pe barba ta! Capitalistii se straduiesc insa sa te faca sa-i iubesti.

Curve sint si una si alta, una da cu biciul, alta vrea sa te faca sa o vezi virgina. Depinde ce perversiuni iti plac!

Cel mai greu este sa-i convingi pe majoritatea oamenilor ca anti-capitalist nu inseamna neaparat comunist (nici macar socialist).Lumea e atit de preocupata sa lipeasca etichete incit uita sa gindeasca.
Este mai important ce a invatat despre trecut decit ce poate invata despre viitor. Ceea ce e trist!

De multe luni mi s-a sters din memorie numele oricarui partid politic. Nu vad rostul sa-mi umplu mintea cu mai multe denumiri pentru acelasi lucru.

Succesul capitalismului este dat si de faptul ca e singurul sistem in care s-a integrat perfect biserica. Goana dupa profit nu i-a fost straina acesteia, dimpotriva. De fapt biserica l-a creat! Alte sisteme au dezvoltat o aversiune naturala fata de biserica. In comunism pentru prima oara puterea nu a mai apartinut celor cu bani.
Este foarte greu sa combati un sistem care te subjuga pe plan spiritual, dar si material. Daca biserica ar parasi jocul politic, capitalismul si-ar pierde jumatate din putere. Zilele lui ar fi numarate.

In acceptiunea mea, ”normalitatea” este data de Natura. Ar trebui facute mai multe studii privind legatura omului cu natura (instinctele noastre, reflexele, slabiciunile, senzatiile, corpul, etc) pentru a intelege ce este ”normal” pentru specia umana si a cauta sa ne indreptam spre acea normalitate. De aici aversiunea mea pentru religie, caci religia dezleaga (depinde de religie totusi) omul de Natura. Pe linga religie, intregul sistem economic si social ne forteaza sa ne tradam natura.
De multa vreme omul confunda confortul cu… dezradacinarea. Functia principala a sistemului e sa ne convinga ca asa e bine.
Cred ca secretul fericirii sta in comuniunea om-natura.

O comunitate mica nu inseamna intoarcerea in epoca de piatra. Inseamna o privire spre viitor. Oamenii ce se aduna impreuna, animati de interese si viziuni comune vor fi lipsiti de stresul comunitatilor mari (orase, metropole, tari) din ziua de azi. Comunitatile mari nu-si vor mai justifica existenta intr-un mediu pasnic, lipsit de pericole si provocari inutile.
Nimanui nu-i convine sa fie fortat sa aiba vecinii pe care-i are sau colegii pe care-i are. Oamenii sint diferiti si gindesc diferit. Existenta unei comunitati mari va fi ilogica. Mega-corporatiile de azi sint exemplul perfect de anomalie capitalista. Sint niste creatii maligne, bazate pe niste principii ierarhice defecte, contra naturii umane.
Singurele intreprinderi mari vor fi institutele internationale de cercetare. Viitorul speciei depinde de comunitatile mici, celulele sanatoase primare!

Tot dau peste credinciosi activisti in diferite domenii care ma intereseaza si pe mine. Conform filozofiei mele, n-ar trebui sa am nimic cu ei. Si nu am! Doar o rugaminte: scoateti dracului religia din scoli si biserica din Stat.
Si puteti apoi sa va inchinati si sa va rugati cui vreti, sa imbogatiti pe cine vreti si sa aveti ce prieten imaginar doriti. Chiar nu ma intereseaza. Dar NU impuneti religia voastra nimanui, OK?

Cum isi permit oamenii sa foloseasca termenul ”Universal”? Ce stie specia noastra de cacat despre Univers?

Acum ne plingem de capitalism, inainte injuram comunismul. Acum ne plingem de indoctrinare, inainte injuram ca nu avem program la televizor. Acum nu vrem corporatii, inainte nu mai stiam cum sa fugim in occident. Acum nu ne convine ca sintem supravegheati, inainte latram impotriva Securitatii. Acum ne plingem de coruptie, inainte de nomenclaturisti. Acum citiva fura la greu, inainte toti furau cite putin. Acum n-avem cu ce cumpara, inainte n-aveam ce. Acum tara e vinduta strainilor, inainte ne plingeam de prea mult patriotism.
Daca e sa ma intrebati pe mine, e aceeasi Marie cu alta palarie. Jos sistemul!

Oare ce simte un revolutionar din 89, pe linga care au trecut gloantele, cind se gindeste ca acum este condus indirect de aceiasi securisti care l-au slujit, l-au mintit apoi l-au omorit pe Ceausescu, apoi au tras in populatie, au preluat conducerea, au vindut tara, au facut averi si ne-au facut slugi la straini?

Published in: Fără categorie on 15 Septembrie, 2012 at 9:04 pm  Comments (5)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2012/09/15/altele/trackback/

RSS feed for comments on this post.

5 comentariiLasă un comentariu

  1. „Turistii straini care fac turul Europei pe biciclete au fost ATACATI cu pietre de tigani, in Salaj”

    http://ro.stiri.yahoo.com/turistii-straini-care-fac-turul-europei-pe-biciclete-114900078.html


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: