Mistouri… din pacate

Politicienii romani si-au exprimat regretul fata de starea in care au adus Romania si isi vor dona toate averile acumulate intr-un fond destinat refacerii tarii. De asemenea, vor nationaliza toate bancile si firmele ce exploateaza resursele naturale, apoi le vor pune in vedere corporatiilor straine sa se retraga de pe teritoriul romaniei sau sa imparta tuturor angajatilor actiuni in mod echitabil. La urma isi vor da demisia in bloc si se vor auto-aresta.
Toate acestea datorita spiritului civic de care a dat dovada intreaga populatie a Romaniei, manifestat prin semnarea de petitii on-line si apasarea butonului ”Like” pe Facebook!

Dupa declaratia de ieri a politicienilor romani, a venit rindul minoritatii tiganesti. Ionelas Carpaci, cel mai bogat tigan din Romania si liderul din umbra al ministerului roman de interne a declarat ca majoritatea semenilor lui se simt cuprinsi de remuscari din cauza comportamentului lor necivilizat, nu doar pe teritoriul Romaniei ci in toata lumea.
Ca atare, cel mai important stabor a hotarit cedarea averilor tiganesti obtinute ilicit, pentru cauze nobile. ”Numai in Timisoara voluntarii nostri au strins atitia euroi incit aproape acopera datoria externa a Romaniei. Cu ei am inceput renovarea spitalelor pe care le-am avut in proprietate iar restul il voi dona batrinilor bolnavi si femeilor gravide, pentru ca tiganii stiu ce inseamna sa ai copii.” a declarat Ionelas, cu lacrimi in ochi.
Tiganii insa nu s-au oprit aici. Si-au manifestat dorinta sa se intoarca in vatra stramoseasca la fratii lor din India. Ca si bonus, datorita neplacerilor pricinuite romanilor de-a lungul secolelor, tiganii s-au aratat dispusi sa ia cu ei si toti ciinii vagabonzi. ”Chiar daca saracii de ei ne latra, caravana noastra trebuie sa plece” a mai declarat liderul, izbucnind in hohote de plins.

Totul a pornit de la o petitie raspindita viral pe Facebook, ce urmarea schimbarea denumirii Romaniei in ”Dacia”, datorita schimbarii denumirii tiganilor in ”romi”. ”Astfel rasa noastra a ajuns sa constientizeze raul facut romanilor. Ne cerem scuze si va juram, sa moara mama, ca nu ne-am dat seama ce am facut!” a mai zis Ionelas.
Surse neoficiale ne-au informat ca deja indienii se pregatesc sa-i intimpine. Citiva oficiali indieni au incercat sa se sinucida ritualic de fericire iar majoritatea populatiei a luat cu asalt magazinele de arme, unelte agricole si accesorii de bucatarie si supravietuire. ”Aproape o mie de ani am trait cu sperante, dar acum a sosit vremea sa acceptam realitatea!” a declarat un indian din Bombay, stind la coada in dreptul unei librarii care vindea carti despre bombe artizanale.
Anunțuri
Published in: Fără categorie on 10 Septembrie, 2012 at 6:14 pm  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2012/09/10/mistouri-din-pacate/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. REALITATEA ESTE MULT MAI TRISTA:

    http://ro.stiri.yahoo.com/turistii-straini-care-fac-turul-europei-pe-biciclete-114900078.html


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: