Alte perle de Facebook

Deci repet rugamintea mea catre toti zoofilii (aka iubitorii de ciini vagabonzi): luati-va javrele in casa, curte sau in pat, dupa preferinte si faceti astfel incit orasele noastre sa arate ca niste asezari ale secolului 21, nu ca niste sate tiganesti.
Multumesc!

Militez pentru un sistem de invatamint obligatoriu, universal, bazat pe reguli firesti, de bun simt, pe stiinta, fara religie. Imi doresc doar doua limbi obligatorii in scoli: limba nationala si limba engleza. Religia si alte limbi trebuie invatate in cadru privat.
Manualele, sistemul de predare si materiile vor fi identice pe tot globul si vor fi realizate de cele mai specializate si mai inteligente persoane. Profesorii vor fi bine platiti si vor fi adevarati profesionisti.
Aceasta NU este o utopie, intr-o lume care se vrea globalizata. E singura sansa a rasei umane!

Sint prizonierul ratiunii pure, dar ma uit spre cer…

Disclaimer:
Am fost atentionat ca am pus imagini ofensatoare la adresa lui Iisus. A si disparut subit din lista de prieteni o persoana.
1. Nu am nimic cu omul (Iisus). Nu l-am cunoscut personal.
2. Nu exista dovezi ca ar fi fiul lui Dumnezeu (cine sau ce o fi Dumnezeu, ca nu are o definitie clara). De fapt, majoritatea globului crede ca NU este. Din punctul meu de vedere, e foarte posibil sa fi fost un fel de Bivolaru mai stapin pe el.
3. Nu am nimic cu invataturile lui, mai ales ca nu stiu exact care sint alea: manuscrisele de la Marea Moarta, Biblia facuta de popi, interpretarile moderne?

4. Am o MARE problema insa cu religia crestina si biserica ce se foloseste din plin de imaginea lui Iisus. Biserica si in general religia crestina a fost compromisa iremediabil de cei ce au urmarit beneficii meschine, precum si de contradictiile aflate chiar in Biblie.
”Credinta” mea este ca, in acest moment, religia crestina nu face decit sa opreasca evolutia oamenilor care o urmeaza. Principiile sanatoase (pace, dragoste, iertare, cumpatare) trebuie sa-si gaseasca alta forma, neintinata si accesibila oricui. Aceasta forma nu poate fi decit EDUCATIA si deschiderea mintii spre evolutie!
Pentru a distruge insa biserica si religia care s-a dovedit a fi una dintre cele mai agresive forme de manipulare din istoria omenirii, generatoare de razboaie si suferinta, trebuie sa-i distrugem imaginile, imagini create de om.
Eu nu vreau sa lovesc in persoana lui Iisus sau in invataturile lui bune, ci vreau sa lovesc in ceea ce reprezinta el pentru majoritatea oamenilor: un mijloc prin care se lasa manipulati, folositi in scopuri criminale, redusi la stadiul de oi, etc.
Pentru citeva principii bune si de bun simt nu merita mentinut monstrul numit religie. Tot respectul pentru cei care au inspirat milioane de oameni prin faptele si vorbele lor scrise.
Iarta-ma Iisus, ca STIU ce fac! 🙂
Acum avem zeul cel mai rau dintre toti zeii posibili: zeul Ban! Iar religia se numeste Profit! Daca nu sintem atenti, Ultimul Testament al omenirii va fi Capitalismul. Orice alta religie (sau non-religie) este secundara si corupta de acesta. Pina la urma sfirsim invariabil sa ne rugam Banului, sa-i cersim prezenta si ajutorul iar cei care-i intra in gratii devin ei insisi niste zei.
In capitalism nu exista sentimente, doar calcule. In capitalism nu exista dragoste, doar interes. In capitalism nu exista Natura, doar resurse. In capitalism notiunea de om se estompeaza complet (devine o cifra, o resursa, un robot, un consumator, un consumabil).
Razboiul impotriva capitalismului e singurul razboi religios pe care ar trebui sa-l ducem. Pina la victoria finala! Apoi va fi pace…
Singurele fabrici unde oamenii ar trebui sa munceasca ar trebui sa fie fabricile ce produc roboti pentru inlocuirea muncii oamenilor.
Dorindu-ne un loc de munca platita involuam in loc sa evoluam.
Reclame
Published in: Fără categorie on 10 septembrie, 2012 at 6:17 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2012/09/10/alte-perle-de-facebook/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: