Discurs mobilizator pentru nimeni din popor

Sint de acord ca natiunile sint o forma oarecum artificiala de separatie. Intr-o civilizatie evoluata nu au ce cauta astfel de criterii dezbinatorii.
Singura problema este ca omenirea NU a evoluat inca pina acolo. Destramarea natiunilor va trebui sa fie ultimul lucru in drum spre iluminare. ULTIMUL! Si oricum nu se va putea face in totalitate, niciodata. Trecutul, traditiile, ne vor urmari permanent.
Ignorarea natiunilor sau luarea lor in deridere in acest moment inseamna iresponsabilitate. Globalizarea acum este cel mai mare pericol la adresa omenirii, din cauza sistemului si a formei de guvernamint. O grupare de oameni corupti care sa detina controlul asupra intregii planete ar insemna sfirsitul oricarei libertati. Impreuna cu libertatea automat este ingradit si spiritul. Evolutia este oprita.
Pentru a evolua, trebuie inainte sa schimbam sistemul (si implicit forma de guvernare). Cu orice pret! Iar asta nu o putem face decit uniti. Natiunile impreuna, unite, vor demonstra ca putem trece la pasul urmator. Dar fara sa se destrame. Inainte trebuie sa se uneasca ele, in interiorul lor, sa actioneze ca un singur organism. Apoi sa-si dezvolte constiinta universala, aceea ca TOTI apartinem aceleiasi specii. Abia apoi va urma Unirea!

Pina atunci, eu sint ROMAN! Si nimeni, niciodata, nu-mi va putea lua asta. Va invit si pe voi, ceilalti romani, sa fiti ca mine, sa privim inainte, sa ne unim si sa smulgem vechiul sistem din radacina. In ultimii 500 de ani omenirea a evoluat. Nu mai sintem iobagi (dar avem boieri). Nu mai luptam in razboaie (dar tara a fost cucerita de straini). Scoala e obligatorie (dar avem analfabeti). Avem legi si forte de ordine (dar e plin de tilhari). Sistemul este acelasi. Elitele sint aceleasi. Rezultatele sint aceleasi, de peste 500 de ani!

Ce motiv avem sa ne agatam de un sistem invechit si corupt? Ce motiv avem sa nu cautam progresul? Ce motiv avem sa dormim? Ce motiv avem sa fim dezbinati? Viitorul nu ne asteapta, ci ne OBLIGA sa-l faurim.
Treziti-va!
Anunțuri
Published in: Fără categorie on 30 August, 2012 at 10:03 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2012/08/30/discurs-mobilizator-pentru-nimeni-din-popor/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: