Citeva ginduri inainte de…

…incercarea de revolutie globala. Acum se va vedea cit de dezvoltata este constiinta speciei umane. In afara de tarile comuniste, care nu au nici un motiv sa protesteze impotriva capitalismului, ceilalti oameni vor iesi in strada. Mai multe continente vor incerca sa treaca peste orice oprelisti si sa-si dea mina pentru binele comun. Darimarea unui sistem prea adinc inradacinat va fi greoaie dar, dupa cum am aratat in alt articol, este inevitabila.

Sistemul se autodistruge, de aceea este infinit mai bine sa il distrugem noi, pina nu raminem fara resurse. La moartea lui naturala capitalismul va declansa foamete universala si razboi mondial. Cei care cred altfel, care cred ca pot trai ca niste iepuri ascunsi in vizuinile lor si care cred ca vor culege firmituri aruncate de altii pina la sfirsitul vietii, SE INSEALA! Mai este foarte putin pina capitalismul ne va arata gretoasa lui ceremonie funerara.

De aceea cine stia de 15 Octombrie si nu iese azi din casa este UN LAS!  Dupa cum spuneam, singura scuza este sa faci parte din acei 1% imbuibati. Alta scuza nu exista! Chiar daca esti un mic sefulet la o multinationala, probabil ca munca ta genereaza exploatarea altora si exploatarea irationala a unor resurse. Probabil ca ai si rate in banca. Probabil ca mai tii in spate citiva paraziti care nu au muncit in viata lor. Probabil ca esti indoctrinat de o mass-medie aservita. Probabil ca DORMI! NU AI NICI O SCUZA!

Clasa de mijloc nu va pierde nimic daca moare capitalismul. Paturile sarace vor trai decent prin transferul capitalului dinspre bogatani. Natura va fi lasata sa ne ofere paradisul mult visat, mediul propice pentru OM. Resursele vor fi salvate si exploatate in mod rational, cu grija si responsabilitate. Razboaiele vor fi evitate. ASTA SE DORESTE, nimic altceva! Daca nu iesi in strada esti cel putin un LAS!

P.S.

Acum plec in Piata Unirii din Timisoara. Acolo voi propune infiintarea unui partid, in care sa se adune oamenii care gindesc astfel. Vom incerca sa spargem sistemul si din interior. Haideti si voi 🙂

Anunțuri
Published in: Fără categorie on 15 Octombrie, 2011 at 12:51 pm  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2011/10/15/citeva-ginduri-inainte-de/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 comentariiLasă un comentariu

    • Elle, vezi ca astept de la tine pareri despre miscarea din Bucale 😉


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: