Cealalta fateta a revolutiei

Blogurile abunda de opinii circumspecte in ceea ce priveste revolutia de la 15 Octombrie. Iata citeva dintre ele:

1. Miscarea este opera Illuminatilor si are ca scop stabilirea unui guvern mondial si aducerea intregii populatii sub control.

2. Miscarea a inceput prea repede si rezultatul ei va fi exact opusul destramarii sistemului.

3. Miscarea va avea un final asemanator ”revolutiei” din Romania, adica va permite vechii elite sa-si intareasca pozitia sub alta masca

4. Se incearca detensionarea sociala controlata pentru a preveni adevaratele revolutii spontane

Nu mai amintesc prostiile intilnite pe site-urile crestine, care ne indeamna TOATE sa nu iesim in strada, lingind in mod firesc curul stapinilor. Fara sprijinul capitalistilor, popii, cei mai lenesi si mai materialisti capitalisti, nu o vor mai duce atit de bine. Sa ne amintim ce s-a intimplat cu ei in comunism.

Intrebarea este: pot cele patru supozitii de mai sus sa fie adevarate? Raspunsul este: DA! La nivelul la care a ajuns manipularea populatiei, miscarea OWS ar putea fi foarte usor opera serviciilor secrete.

Ce urmari negative ar putea avea miscarea? Raspunsul la aceasta intrebare l-am intuit de ceva vreme, dar doar blogurile respective m-au ajutat sa-l constientizez pe deplin. Ceva ii lipseste acestei ”revolutii a dragostei”. Ceva nu e in regula! Prea mult seamana cu miscarea Hippie, prea mult accent se pune pe estomparea diferentelor si pe ”dragostea” de tip yoghin, plina de stropi galbeni… de soare. (Pe pagina de facebook a Occupy Timisoara intilnim indemnuri siropoase la ”revolutia dragostei” care incep cu salutul indian ”namaste”, toate astea corelate cu un citat din Dalai Lama care face furori tot pe FB.)

Se incearca confiscarea revolutiei? Eu zic ca DA! Este si firesc sa apara oportunistii, cei cu interese speciale, mai ales cind devine asa o chestie serioasa. Magnatul speculant capitalist George Soros si-a exprimat deja… sprijinul pentru aceasta miscare. Trebuie sa fii absolut inconstient sa nu te intrebi ce ar cistiga el din asta. Eu cred ca tipul nu vrea numai sa se puna bine cu tinerii revolutionari, ci vrea sa influenteze cumva, prin simpla lui prezenta, ”atmosfera” miscarii.

Ce avem pina acum? Incintarea misticilor de tip bivolarian si ”sprijinul” unor bogatani. Nu suna bine! In plus, dupa cum spuneam, ma deranjeaza ENORM concentrarea mesajului pe estomparea diferentelor. NICI O VORBA DESPRE GLOBALIZARE! Globalizarea este si va ramine un deziderat CLAR al marilor capitalisti. Marile corporatii si stapinii planetei nu pot sa capete putere mai mare decit intr-un mediu globalizat!

Spuneam in articolul precedent de unirea extremelor, de faptul ca la revolutie ar trebui sa participe si extrema stinga si extrema dreapta. Aceasta unire ar avea ca efect secundar exact detensionarea celor doua miscari. Ceea ce convine de minune stapinilor!

Acestea fiind zise, eu zic sa fim atenti! FOARTE ATENTI! Adevarata libertate incepe atunci cind fiecare este liber sa se desfasoare in felul lui, asa cum vrea. Globalizarea NU ne va face liberi, ci dimpotriva. Nu avem nevoie de guverne mondiale si de o mina de oameni in jurul carora sa fie concentrata TOATA puterea. Vrem sa ne autodeterminam, sa ne urmam fiecare calea fireasca, in liniste si pace.

De aceea eu voi purta o pancarta anti-globalizare. Probabil voi contrasta cu restul, dar de aia sint oaie neagra, nu? 🙂

Reclame
Published in: Fără categorie on 12 octombrie, 2011 at 10:10 am  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2011/10/12/cealalta-fateta-a-revolutiei/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: