Ingrediente pentru o revolutie reusita

In 15 Octombrie omenirea are sansa sa faca unul dintre cei mai mari pasi evolutivi din istorie. Are sansa sa puna bazele schimbarii unui regim anacronic, ce timp de secole ne-a indreptat incet dar sigur spre autodistrugere. Ce trebuie sa facem pentru a nu rata aceasta sansa?

1. RASPINDITI VESTEA, prin orice mijloace! Miscarea Occupy Wall Street NU este intens mediatizata, din motive evidente. Inca putina lume stie despre evenimentul ce urmeaza sa se petreaca in 15 Octombrie (Dovada este blogosfera, ce abia il pomeneste. Pe facebook doar UN contact de-al meu a pomenit de 15.10, in urma citirii blogului meu.) Trimiteti mesajele de pe acest blog sau cele cu un continut similar tuturor cunoscutilor si incercati sa-i convingeti sa ia parte la miscare. (Eu acum incerc sa-mi conving parintii.)

2. IESITI IN STRADA, in numar cit mai mare, chiar daca nu simtiti nevoia acuta a unei schimbari! Dupa cum am aratat mai jos, schimbarea TREBUIE sa se petreaca. Aveti incredere in cei care o alimenteaza, acesti oameni NU doresc raul planetei, spre deosebire de cei care ne conduc acum.

3. NU PLECATI ACASA, odata ce v-ati hotarit sa iesiti! Aceasta este o REVOLUTIE, nu doar o simpla demonstratie. Daca veti pleca dupa citeva ore inapoi acasa, totul va fi in zadar. Scopul iesirii in strada este crearea unui pol de rezistenta care sa trezeasca constiinta oamenilor. Pina cind toti oamenii vor intelege, va trece timp. Daca miscarea impotriva comunismului se rezuma doar la o zi, nu s-ar fi schimbat absolut nimic. Autoritatile din toate tarile se bazeaza exact pe acest lucru, pe perceptia oamenilor ca in 15 Octombrie va acea loc o demonstratie. NU ESTE O DEMONSTRATIE, ESTE O REVOLUTIE!

4. ORGANIZATI PICHETE PERMANENTE, formate din someri sau oameni dedicati. Astfel focarul nu se va stinge iar oamenii vor putea relua actiunea dupa orele de servici. Tot astfel miscarea va evolua, stringind cit mai multa lume.

5. COMUNICATI CU FORTELE DE ORDINE, si ei sint oameni ca noi! Politistii trebuie sa realizeze ca miscarea nu este menita sa creeze dezordine ci DIMPOTRIVA. Politistilor trebuie sa li se explice ca revolutia este si in interesul lor si al familiilor lor. Si ei traiesc si se chinuie in acelasi sistem putred si corupt.

6. RESPECTATI SI NU PROVOCATI FORTELE DE ORDINE! Este foarte important sa pastram miscarea curata si pasnica, sa NU o compromitem prin fapte huliganice. Orice incercare de violenta sau huliganism trebuie denuntata IMEDIAT si condamnata.

7. PASTRATI-VA SPERANTA SI BUCURATI-VA IMPREUNA DE SANSA SCHIMBARII! Este o ocazie unica in istorie! Aratati lumii cum trebuie sa arate omul nou, cum trebuie sa se comporte si sa gindeasca. Acum avem sansa de a ne cistiga CU ADEVARAT libertatea.

Reclame
Published in: Fără categorie on 9 octombrie, 2011 at 9:25 am  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2011/10/09/ingrediente-pentru-o-revolutie-reusita/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. 2comentarii :

    1. lumea nu se schimba de jos in sus.

    2. nu capitalismul e „vinovat” pentru situatia actuala, ci oranduirea politica – statul, care prin mijloace specifice, in general propagandistice si coercitive hotaraste discretionar cine merita si cine nu merita sa „acumuleze capital”


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: