Articol stiintific despre sex (descoperire incredibila!)

Taaa-Daaaammmm! Luati repede si cititi aici:

http://www.adevarul.ro/societate/viata/Barbatii_vor_sa_faca_sex-femeile_vor_sa_fie_iubite-_Vezi_aici_de_ce_0_543545672.html

In acest articol stiintific de ultima ora (de ieri, 27.08.2011) ni se prezinta un adevar cutremurator, un lucru pe care nimeni nu l-ar fi banuit vreodata!

O multime de savanti virgini selectati dupa micimea penisului au lucrat in secret intr-un buncar de tabla in mijlocul desertului Sahara, avind ca subiect de studiu citeva reviste Playboy. Din banii contribuabililor li s-au cumparat ochelari 3D (adica 3 Dioptrii), manusi de unica folosinta si ulei contra besicilor (datorita fondurilor insuficiente papusa gonflabila Maricica nu a putut fi vulcanizata). Dupa citeva luni de masturbare intelectuala in care savantii au crezut ca unicul rol al furtunasului mic si roz dintre membrele inferioare este acela de a elimina fluidele corporale in exces si dupa o suplimentare uriasa de fonduri (ultimele aparitii Playboy sint destul de scumpe), s-a infaptuit descoperirea epocala: barbatii vor sa faca… SEX!!!!!

Jdiuuuu, uaaaauuuuuuu, incredibiiiil! Stati, ca inca n-am terminat 😉

Odata ajunsi la aceasta concluzie, epuizati, cu palmele pline de bataturi si cu exoftalmie severa pricinuita de folosirea in exces a revistelor, savantii nostri (repet, platiti din banii nostri, ai clasei muncitoare nestiutoare) s-au hotarit sa-i ia un interviu Maricicai si sa studieze privirea inteligenta a fetelor din pagina de mijloc, doar doar or intelege dorintele sexului opus (adica ala cu care barbatii vor sa faca…incredibil…SEX).

Dupa alta luna de masturbare intensiva si suplimentare de fonduri, savantii au ajuns la a doua (!!) descoperire epocala din aceasta epoca: femeile vor sa faca… sa faca… DRAGOSTE!!!!

Mamaaaaaa, sa mor io! Fraierii aia de la CERN pling in pumni linga reactorul lor de particule de cacao. Desi sint inconjurati de gauri negre, habar n-aveau ce-si doresc ele si la ce sint bune. Deci fiti ma atenti: chestia cu barbatii poate o banuiati, dar asta cu femeile n-aveati cum s-o mai stiti, femeile isi doresc sa fie IUBITE! Desigur, barbatul care le iubeste le va oferi automat stabilitate, bani, mediu propice pentru ingrijirea urmasilor si alte lucruri minore si neimportante. Sau putem s-o luam si invers: barbatul care le ofera bani, stabilitate si alte lucruri neimportante, va reusi sa fie iubit… adica sa le futa (sau in limbaj stiintific: sa faca SEX) in timp ce ele vor face DRAGOSTE. Complicat, nu? Merita studiul asta toti banii contribuabililor.

Ca sa fiu sincer, totusi mi-a placut studiul cu anii si lunile de abstinenta. Intotdeauna am banuit ca o muiere normala se poate abtine mai bine ca un barbat atunci cind vine vorba de sex. Asa e croita natura, ce naiba sa-i faci! Dar is FOARTE curios, daca femeile n-ar fi croite sa se abtina, le-ar mai arde lor de faze siropoase gen facutul dragostei si iubirea eterna? (Auzi, INAINTE sa si-o puna, pretind ele sa fie iubite! Si asta n-ar fi nimic, dar mai pretind si sa fie iubite pentru cum gindesc, nu pentru cum arata… HOLY FUCK! Care-i boul care iubeste o desteapta!? urita care nici macar nu-l lasa sa i-o puna? Te mai miri atunci ca is atitia homalai.)

Eu cred ca tot rahatul asta cu ”iubirea” deriva din impotenta hormonala a femeilor. Daca si ele s-ar excita la simpla vedere a cel putin 50% din masculi, daca ar avea 90% din timp in minte un penis mare si erect, daca ar simti nevoia viscerala sa se descarce sexual la vederea unui simplu sfirc sau la vederea unei buci, atunci am mai vorbi de non-sensuri penibile si inexistente gen… bleah… IUBIRE! Pina la urma si ”iubirea” asta tot prin sex se concretizeaza, nu? Si oricum se transforma intr-un timp relativ scurt (intimplator, odata cu reducerea activitatii sexuale) in respect si afectiune sau alte chestii mult mai reale.

Oricum, ”felicitari” distinsilor ”savanti” care descopera coada la pruna pentru ca noi, prostimea, sa nu ne inecam in borhot.

Published in: Fără categorie on 28 August, 2011 at 2:59 am  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2011/08/28/articol-stiintific-despre-sex-descoperire-incredibila/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: