Cum voi ajunge neonazist

Traim intr-o lume condusa de oameni ciudati. Acesti oameni nu vor (sau nu pot) sa inteleaga ca totul functioneaza pe principiul actiunii si reactiunii. Actiunea si reactiunea determina echilibrul, adica starea naturala, fireasca, a lucrurilor. In momentul in care cineva intreprinde o actiune care strica echilibrul, se va ivi automat reactiunea, adica o forta compensatorie care tinde sa-l restabileasca.

Azi vom vorbi despre Natura, mai precis despre natura umana si cum aceasta natura tinde sa fie distrusa, cu toate urmarile aferente.

Nu este nici un secret pentru nimeni ca traim intr-o lume care urmareste (cel putin la nivel inalt) o uniformizare a constiintei umane. Ratiunea este simpla: cit timp TOTI vor gindi asa cum le spun EU, imi va fi foarte usor sa-i controlez. Sau cel putin, cit timp eu voi stii cum gindesc toti ceilalti… Aceasta uniformizare are tot felul de denumiri oficiale: globalizare, multiculturalism, anti-rasism, etc. E bine, e rau? Nu as avea nimic cu aceste concepte, atita timp cit ar fi aplicabile sau macar inofensive. Dar NU sint!

Mai rau, aceste concepte ataca in mod flagrant ESENTA umana, adica dorinta de PROPRIETATE si de LIBERTATE! Un om care este nevoit, PRIN LEGE, sa suporte alti oameni cu care nu are nimic in comun sau care chiar ii provoaca scirba (fara sa aiba posibilitatea de a riposta sau de a se distanta), un om care nu are nici un cuvint de spus in fata unor straini aflati pe proprietatea lui, un om care nu are dreptul de a se asocia cu alti oameni care gindesc la fel, un om fortat sa aceepte o orinduire sociala disfunctionala nu mai este un om LIBER!

Un om fortat de o minoritate sa renunte la proprietate, un om fortat de imprejurari sa presteze o munca ce nu-i place (pentru cei ce nu-i plac), un om plin de datorii pe care nu si le-a facut el, un om caruia i se fura tara, este un om fara nimic, fara nici o PROPRIETATE!

Capitalistii de frunte, adevaratii PROPRIETARI, sint cei mai hotariti si sonori globalisti. Ei isi doresc o societate uniforma, multiculturala, in care sa faca fiecare ce-i place… cu conditia sa-i placa ce le place lor! Daca nu ii place, exista tot felul de apelative (in ordinea gravitatii): naiv, prost, rauvoitor, nationalist, sovin, extremist, fascist si, cireasa de pe tort, neonazist!

Tot acesti mari proprietari au inventat acum citeva decenii comunismul, din aceleasi motive: o uniformizare a maselor pentru un control mai bun. Problema a fost ca acele mase aveau in continuare o… proprietate, adica aveau pentru ce lupta: tara lor! S-au ivit lideri carismatici care i-au unit (si uniformizat) pe oameni (in mod singeros), i-au pus la treaba si au construit pentru binele comun. Insa acest bine nu depasea granitele tarii sau ale natiunii si ca atare marii proprietari au fost dati la o parte. Mai mult, constiente de puterea pe care le-o dadea unitatea, tarile comuniste au inceput sa se izoleze, cautindu-si independenta TOTALA, adica financiara. Acest lucru nu a putut fi tolerat de catre proprietarii globalisti. Trebuia inventata o noua orinduire, o orinduire care sa excluda orice fel de proprietate individuala, orice incercare de independenta sau unificare. Si cum altfel sa realizezi asa ceva, decit prin dezbinare si manipulare?

WELCOME to UE!

Iata-ne, dupa atitia ani de la primii comunisti, in marea Uniune Europeana. Fortele globaliste jubileaza, natiunile se destrama, emigrantii si elementele parazite stirnesc haos iar legile ne forteaza se acceptam toate astea cu un zimbet fortat pe buze. Pentru ca cine nu zimbeste si nu da din coada, este automat NEONAZIST!

Nazismul, care a aparut ca o contraforta pentru restabilirea echilibrului, planeaza din nou asupra Europei. Ma rog, nu chiar nazismul, ci doctrinele nationaliste de dreapta. Putini oameni isi dau seama ca acest nationalism exacerbat ARE NISTE CAUZE CONCRETE! La fel cum a avut si nazismul, pe vremea lui Hitler. Nationalismul nu este o chestie gratuita! Un om nu se trezeste nationalist intr-o buna dimineata, dupa ce toata viata lui a fost… altfel. Un om se trezeste nationalist dupa ce, zi de zi, an de an, vede, gindeste si aduna frustrari. Un om cauta libertatea si vrea o proprietate atunci cind acestea II LIPSESC!

Marii proprietari capitalisti ar trebui sa ia nota de acest lucru, dar eu cred ca ei sint mai inteligenti decit ne imaginam. Sa nu uitam ca al doilea razboi mondial a inceput ca o exacerbare a nazismului. Si a avut ca si consecinta o reducere drastica a populatiei (printre altele). Iar dupa 2 urmeaza… 3!

Acestea fiind zise, as vrea ca marii proprietari capitalisti sa-mi raspunda la citeva intrebari:

1. De ce elitele nu sint egale cu restul oamenilor?

2. De ce exista razboaie daca toti oamenii sint egali?

3. Cu ce vor fi inlocuite conceptele de natiune si de tara?

4. Cum se rezolva diferentele dintre rase?

5. Cum se rezolva diferentele dintre culturi, in cazul in care ”trebuie” amestecate?

6. Cum se asteapta marii proprietari ca diferentele cultivate timp de mii de ani (cultura, natiune, traditie, concepte, mentalitate, religie) sa se imbine intr-un tot unitar, in mod pasnic?

7. De ce nu am voie sa fiu IMPOTRIVA globalizarii?

8. De ce lumea nu poate fi ca si pina acum?

9. Ce motiv as avea sa accept tiganii?

10. De ce nu pot alege alaturi de cine sa traiesc?

11. De ce unii au drepturi mai multe decit altii?

12. Daca mi se va lua tara, casa, poporul, simbolurile si traditia, cu ce voi mai ramine?

etc.

In momentul in care voi gasi raspunsul la aceste intrebari iar raspunsul ma va indrepta spre concluzia ca globalizarea este fireasca si logica, nu o sa mai am ce comenta. Pina atunci consider ca mondializarea este o incercare de a determina un nou razboi mondial si sint un viitor… neonazist 😦

SI PENTRU ASTA NU AM NICI O VINA!

Anunțuri
Published in: Fără categorie on 2 August, 2011 at 4:17 pm  Comments (32)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2011/08/02/cum-voi-ajunge-neonazist/trackback/

RSS feed for comments on this post.

32 comentariiLasă un comentariu

 1. Globalizarea e o consecinta a valului Informational, descris mai bine si intuit de Alvin Toffler. Lumea s-a schimbat, si NU mai poate fi ca pana acum.
  http://en.wikipedia.org/wiki/The_Third_Wave_(book)

 2. Bun, deci avem o noua Biblie, scrisa de evreul Alvin Toffler. Au mai ramas (cel putin) 11 intrebari. Astept raspunsurile!

 3. Războaiele există datorită instincutlui primatei din noi, Homo Sapiens. Până şi cele mai apropiate rude ale noastre, cimpanzeii Pan troglodytes, prezintă un comportament extrem de agresiv, aproape similar cu războiul. Când ai întrebări în legătură cu comportamentul şi instincul oamenilor, trebuie doar să te uiţi la cimpanzei :)).


  http://www.telegraph.co.uk/science/science-news/3317461/Apes-of-war…-is-it-in-our-genes.html

 4. Aşa cum conceptele precum trib şi casă (familie mai numeroasă, un fel de clan) au evoluat în concepţii precum ţară şi naţiune, aşa vor evolua conceptele naţionaliste în concepte continentale (sic). În loc de identităţi naţionale, e posibil să vedem identităţi continetale (europene, asiatice, etc). Nu este imposibil. Cine ar fi prezis în 509 Î.Hr că toate triburile nu vor mai fi loiale căpeteniilor, ci Romei?

 5. 12. Dacă toată personalitatea ta se reduce la aşa ceva, atunci îmi este milă de tine. Şi cine spune că în cazul în care Europa va deveni o Federaţie ca şi SUA (SUE, poate Statele Unite ale Europei) ţările mebre îşi vor pierde identitetea? Texas şi-a păstrat identitatea, steagul, sigiliul şi poate chiar imnul încă din 1845, chiar dacă face parte din Statele Unite. La fel se poate zice şi despre celelate state membre SUA. Ţările europene au identităţi naţionale mult mai puternice decât ar putea avea statele membre ale Uniunii Americane. Aşa că nu îţi mai face griji.

 6. 4. Le ignorăm. Aceleaşi drepturi şi obligaţii şi oportunităţi.
  5. Isn’t it obvious? In with the good, out with the bad.
  6. Aşa cum s-au integrat până astăzi. Sau tu ai impresia că nu s-a mai întâmplat în istoria omenirii acest lucru? Termenul de imperiu îţi zice ceva?
  7. Să înţeleg că cineva vrea să te asasineze fiindcă tu ai altă opinie? Fii serios. În toată Europa lumea este fie pro, fie contra globalizare (sau mai bine zis pro şi contra orice, fie choice, gay, sacularis, etc), sau poate chiar din poziţia „I don’t give a rat’s arse”, şi tu te plângi că „vai ‘mniezo”, unii nu sunt de acord cu tine.
  8. Ca până când? Acum un secol, două, acum un mileniu, două? News flash: the environment is changing. Evolve, or stagnate.
  9. Dince motive să te accepte italienii? Din ce motive s[ te respecte pe tine persoanele de altă culoare politică dacă tu desconsideri alte persoane din cauza colorii pielii lor. Şi îmaimte să aud prostii gen „Oh, dar ei fură, violează, etc, etc”, atunci am un singur lucru de spus. Stereotipurile sunt ochiul dracului.
  10. De parcă nu te poţi muta. Nu ştiu de pe ce planetă vii tu, dar pe mine nu mă obligă nimeni să locuiesc lăngă „paraziţi” (ştim cu toţii că te referi la ţigani sinta şi rroma, evreii aşchenazi, alte etnii religioase şi etnice, persoane lgbt). Nici măcar în vestul corect politic. Trebuie doar să fii subtil şi să le dai o şansă. Te deranjează, mergi mai departe fiindcă sunt bastarzi, nu fiindcă ei fac parte din nu ştiu ce minoritate de „paraziţi”.
  11. Then fight for equal rights to all. Or, if you prefer, fight to see these bastards on their knees.

 7. – îmi cer scuze pentru greşelile gramaticale, da eu şi tastatura suntem duşmani de moarte D:

 8. iti raspund da numa ca sa ma distrez, nici nu am citit tot macar ca ma obosesti cumplit. da uite, de dragu tau iti dau niste variante de raspuns. sa dea dracu sa stergi dupa ce ma muncesc aicia sa te luminez. deci:

  1. Pentru ca e impotriva naturii. supravietuirea celui mai puternic si a celui care ajunge primul la resurse e un dat biologic de la facerea lumii si pana in prezent. raspuns alternativ: pentru ca elitele nu vor. tu pe langa aia de ii numesti tigani si in legatura cu care nu ai decat profunde sentimente de dispret, tu esti elita. ce, tu vrei sa fii egal cu ei? sau vrei ca ei sa fie egali cu tine? haida de!

  2. Premisa falsa. oamenii nu sunt egali, nu au fost, nu vor fi. la fel, daca vrei sa stii de ce, intoarce-te la biologie si la evolutionismul pe care cu atata tarie il sustii. evolutiv vorbind este imposibil ca oamenii sa fie egali. sa nu mai discutam despre culturi, religii, educatii sau psihologii sociale. ala cu brandu mai tare il va pocni intotdeauna cu o bota in cap pa ala cu brandu mai subtire ca sa ii ia averea si nevasta. logica este, clasic, perpetuarea speciei. vor supravietui aia care vor ajunge primii la resurse si femei 🙂

  3. cu conceptul de societate sau cultura. deja a inceput, deci nu te mai agita. societatea europeana de exemplu se va deosebi de cea africana prin, sa zicem elegant, accesul la tehnologie. ce conteaza ca esti roman sau danemarchez daca folosesti internetu ca sa te uiti la acelasi pornoshag?

  4. conceptul de rase este un cretinism fabulos la care nu ma asteptam de la tine. despre ce rase vorbesti? de caini? de pesti? aaaa… rasa alba, rasa neagra? taticu, bun venit in 2011! cu concepte si atitudini din astea radicale nu se mai defileaza intr-o tara si intr-o lume unde s-a inventat apa calda. poate numa in romania da unde e civilizatie… diferentele dintre rase se rezolva asa: educatie interculturala. si asta a inceput deja, deci iar nu te mai stresa.

  5. diferentele dintre culturi se rezolva la fel prin educatie. nu pot sa iti tin un curs fulger, da crede-ma ca se studiaza problema, si teoretic si practic. pentru aprofundarea subiectelor 4 si 5 ti-o recomand pe Jane Elliot – Superior Race.

  6. pasnic prin comunicare, acceptare, intelegere, toleranta. astea se educa. o sa iti povestesc despre conceptul de unitate in diversitate da cu alta ocazie. normal ca nu se asteapta nimeni sa se intample maine. da daca se vrea, se poate. fii tu capitanu nostru! incepe tu cu tiganii! a, nu poti? sau nu vrei? hmmm

  7. cine o zis ca nu poti fi impotriva globalizarii? io is impotriva cresterii pretului francului elvetian de exemplu. de asemenea, is impotriva mintirii poporului cu notiunea de incalzire globala ca nush la voi cum e, da aici is 15 grade. uite-te cum ma revolt! a, esti impotriva, da asa, pe bune? porneste o miscare sociala, pune de-o revolutie, ceva, uite, fa propaganda pe blog! wow! a, esti impotriva numa asa, la tine acasa, in fata programului de stiri si a internetului si dupa ce te infurii bine cu televizoru mai bagi o doina nemuritoare pe blog? io zic sa schimbi canalu atunci, sa te uiti la un meci, ceva…

  8. nu poate fi ca si pana acum cand? pana acum 10 ani, 50 de ani, 100 de ani? ieri??? serios… io zic sa te convertesti la ceva religie ca vad ca dai din gura cu evolutionismu si progresu da tu in secret plangi dupa nea Cescutza. Nu zic ca e rau sa tanjesti dupa comunism. educata fiind sa accept diversitatea, din partea mea poti sa tanjesti si dupa evul mediu. calatoria inapoi in timp ne fiind inca posibila, tu poti tanji la ce vrei, nu se va intampla niciodata. numa tu pierzi timpu ala.

  9. ce motiv ai sa accepti femeile, copiii cu dizabilitati, negrii din africa, evreii din palestina, violatorii, pedofilii, ucigasii in serie, blondele si barbatii cu p…mica? nici unu. e chestie de alegere si libertate personala. ar mai fi si conventia drepturilor omului, da ce e aia in comparatie cu plaga tiganeasca din cauza careia tu nu poti dormi noaptea? tu si cu Mo din Robotzi: cand pun ochiu in luneta, curatz tot de pe planeta. da-i sa sune! fa-ti partid cu hitler si nu mai sta pe ganduri!

  10. pardon mon cher, ultima data cand am verificat, traiam intr-o lume libera. cum adica nu poti alege langa cine sa traiesti? da cine iti impune unde sa traiesti? te poti muta linistit in Uganda de exemplu daca nu iti place vecinu de la 4. de unde stii ca lui ii place de tine? poate il deranjeaza mutra ta vesnic incrancenata de batut al sortii.

  11. O sa iti dau un citat, din alt blogger:
  ”Pe planeta Terra a devenit periculos sa fii caucazian,heterosexual,neconsumator de droguri,seronegativ,fara infractiuni,casatorit,cu inaltime si greutate medie si sa nu faci politica.In rest,toti ceilalti au drepturi”
  Grav nu?
  stii ca in Romania, cea care a aderat si ratificat conventia pentru drepturile copiilor, este interzis ca un copil sa munceasca? stii cati copii din tara muncesc? putini in adevaratu sens al cuvantului. stii cati copii sunt exploatati in tari ca India si altele din orienturile indepartate? milioane! tu ce drepturi nu ai tu ma, fiti-ar traiu confortabil astazi si maine, accesu la internet, ajutoru de somaj si baia proaspat renovata? stii cate femei sunt mutilate in anumite culturi de dragu unei religii sau a unei cutume? stii cati oameni de pe planeta asta nu au acces la educatie? stii si zi-mi te rog, care e pozitia ta vis-a-vis de scandalul produs de nenea Sarkozy referitor la eliminarea dreptului femeilor musulmane de a purta burka? ia zi? uniformizam tot ce misca in UE sau le lasam dreptul femeilor musulmane a se imbraca in traditia unei culturi si a unei religii mai vechi decat nea Jesus cel calcator pe ape? tu ce drepturi nu ai ma? uite-te cum te desfasori pe net mai ceva ca Cicero in Arenele Romane antice si nu iti taie nimeni capu…

  12. cu pasaportu si viza care iti va permite sa calatoresti oriunde in aceasta lume. si vei mai ramane si cu tine, cel care vrei sa fii. poti fi roman si in uzbekistan, nu e musai sa locuiesti in Banatu cel frunceos 🙂

  wow ce m-ai enervat, de vro 5 bloguri te astept la cotitura 🙂
  in rest, succes la publicarea cartii 😀

 9. Săracul de tine. Ai vrea să fii şi tu membru Noua Dreaptă legio-lăbă-nară, dar nu eşti un creştin ortodox, crescut în Adevărata Credinţă Strămoşească (™) veche de două milenii. Apropo, puritatea rasială sau etnică este un mit. Cine ştie ce strămoşi ai?
  Nu credeam să citesc astfel de inepţii de la un ateu. Pentru un moment credeam că citesc un articol scris de un habotnic pe situl noii dureri de cap. Ioi, auzi la el, „mi se va lua tara, casa, poporul, simbolurile si traditia”. Pentru ‘mniezo, bobor şi ogradă!

  • @Thor

   „Nu credeam să citesc astfel de inepţii de la un ateu. ”

   ATÉU, -ÉE, atei, -ee, s. m. și f. Adept al ateismului; persoană care neagă existența lui Dumnezeu și a oricărei divinități. – Din fr. athée, lat. atheus.

   Termenul de ateu nu spune nimic altceva INFARA faptului ca persona in cauza nu crede in Humty Dumpty.

 10. O-la-la, dar ce v-ati enervat asa? De parca cine stie ce chestii incomode am spus 😛
  In primul rind intrebarile mele erau puse mai mult de dragul retoricii. Nu cred ca sintem in prea mare masura sa raspundem la ele, si tocmai de aceea nu cred ca e cazul (inca) sa ne globalizam. Dar e bine ca discutam! Voi incerca sa raspund cit mai detaliat, fiecaruia:
  1. MissD, nu trebuia sa te agiti. Stiam si eu raspunsul, doar ca vroiam sa subliniez absurditatea ideii de egalitate. Daca ai fi citit tot articolul, te-ai fi prins 😉
  2. MissD – Idem.
  Thor, imi pare rau dar nu sint deloc de acord! Aici am incercat sa arat de ce:
  https://goamanu.wordpress.com/2011/07/08/ce-se-intimpla-doctore/
  Desi mai jos vorbesti de evolutie, te legi de… maimute. Sa nu-mi spui ca in sec.XXI nu ne putem infrina deloc pornirile animalice! Imi place sa cred ca Obama nu a ordonat masacrele din Liban doar pentru ca el se trage din maimute (as face acum o gluma, dar rasismul e un subiect tabu in societatea noastra ”libera”). Urmind firul tau logic, orice crima, macel, viol, bataie, are o scuza. Si inca una puternica!
  3. MissD, deci in loc de ”natiunea romana”, se va numi ”societatea romaneasca”. Pai asta e si acum. Iar cultura e… cultura si acum. Dar cum se va diferentia societatea romaneasca de cea danemarcheza daca vor disparea granitele si fiecare va trai unde vrea? Mai interesant: ce se va intimpla daca TOTI oamenii vor dori sa traiasca in… Danemarca? 🙂
  Thor, are sens teoria ta cu entitatile continentale. Dar pentru asta ar trebui unite tari si culturi, deci ajungem la intrebarile urmatoare.
  4. MissD, e evident ca in privinta raselor avem tipare de gindire diferite si nu am sa incerc sa ti le schimb. Nu am sa incerc nici macar sa te conving ca tu ai acces doar la informatiile corecte dpdv politic. Sa zicem ca vorbeam de rase de mamifere. Un exemplu pe care il cunosti ar fi tocmai rasele de ciini. De ce ar trebui oamenii sa fie diferiti de ciini, in privinta raselor? Sint sigur ca stii ce diferente uriase pot aparea intre rasele aceleiasi specii, diferente fizice, mintale, psihice. Cineva de pe aici mi-a trimis intr-un comentariu acum multa vreme un link spre un studiu asupra tiganilor facut pe undeva prin SUA, la o universitate. Nu am chef sa-l caut acum, dar poti sa o faci tu. De acolo reiesea ca protejatii tai tigani ar avea per total un IQ mult mai mic decit rasa alba. E sigur? Nu am de unde sa stiu! E posibil: categoric DA!
  Vorbesti de educatie interculturala 🙂 Aici ma faci deja sa rid! Pai in primul rind ar trebui sa existe EDUCATIE, ori aia a murit odata cu bietul Ceasca pe care l-ai pomenit. Trebuie sa recunosc insa ca exista tot felul de tentative interculturale, dar care nu reusesc deocamdata sa convinga pe nimeni ca e nevoie de o globalizare. Vorbim dupa 50 de ani.
  Thor, din nou are sens ce spui. Dar… practica de omoara!
  5. MissD, esti delicioasa cu ”se studiaza problema” 🙂 Eu stiu ca se studiaza, dar deocamdata rezultatele sint NULE! Sau cel putin asa par. Repet: pentru a ma convinge sa accept o dezradacinare completa, trebuie sa-mi pui in fata SOLUTIA problemei, nu STUDIUL!
  Thor, fii serios, ce spui suna deja a… neonazism 😛
  6. MissD, ii dai in continuare cu educatia! Si spui ca eu sa-i educ pe tigani. Perfect! Dar daca tiganii NU VOR sa fie educati (asa cum s-a demonstrat nu o data)? Daca vroiau, banuiesc ca faza cu toleranta mergea ca unsa. Dar NU merge 😦
  Thor, imperiile numai pasnic nu s-au construit.
  7. MissD, Thor – nu stiu ce informatii aveti voi, dar eu am vazut niste miscari destul de dure anti-globalizare pe la vecini. Inclusiv cu bastoane, focuri de pusca, victime. E clar ca cineva e TARE deranjat! (ca o paranteza: MissD, daca NICI eu nu fac propaganda pe blog, atunci CINE? Nu ziceai tu ca sint de-a dreptul obositor?)
  8. MissD, Thor – intrebarea nu era pusa cu ”acea” evolutie in gind, ci cu ”cealalta”, fortata! Putem evolua acum si fara globalizare. Multinationalele sint un exemplu clar. Nu vad de ce trebuie sa exageram, sa impingem nota.
  9. MissD, Thor – aveti dreptate, nu am nici un motiv sa accept pe nimeni, mai ales ca sint mizantrop 😛 Dar frumos ar fi atunci sa imi creati un mediu propice, in care sa nu vad tigani nici afara, nici la televizor. Cind veti crea acel mediu (tara, insula, judet, oras, etc) sa imi spuneti. Voi lua primul tren, promit! Si nu voi fi singur deloc! Pina atunci vreau sa am libertatea de a NU accepta! Faptul ca exista drepturile omului nu reprezinta nimic. Eu le-am citit si de fapt sint niste chestii generale care nu iau in calcul detaliile. Deloc! Existenta lor mi se pare absolut inutila. Fiecare tara are zeci de LEGI care dau drepturi intr-un mod mult mai detaliat.
  Ex: Art5, Dr. Omului: Nimeni nu va fi supus la torturi nici la pedepse sau tratamente crude, inumane sau degradante.
  Ce inseamna torturi? Cit de puternica trebuie sa fie o stringere de mina pentru a nu fi tortura? Ce inseamna tratament crud? Ce inseamna tratament inuman? Ce inseamna ”degradant”? Daca eu sint terorizat de manelele unei slehte de tigani, nu inseamna ca sint torturat? Nu inseamna ca sint supus unui tratament crud? Practic aceste ”drepturi ale omului” sint niste reguli de bun simt, nu sint niste LEGI! Nu pot sa fie LEGI!
  Art24, Dr. Omului: Orice persoana are dreptul la odihna si recreatie, inclusiv la o limitare rezonabila a zilei de munca si la concedii periodice platite.
  Ce reprezinta cuvintul ”rezonabil”? Ce inseamna ”periodic”?
  s.a.m.d.
  10. MissD, asta cu traitul oriunde sa le-o explici acelor timisoreni care au parasit TOT centrul orasului de frica tiganilor. Ideea nu este sa te muti in Uganda, ci sa fii lasat in pace, pe proprietatea ta!
  Thor, sa le dam o sansa sa… ce? Ti se pare ca saracii nu au sanse? Si repet: ideea e sa fii lasat in PACE, nu sa te muti! Amindoi ii dati cu mutatul. Chiar nu intelegeti?
  11. MissD, sper ca pina acum ai gasit calmantul 🙂 Toata apologia ta a dus spre aceeasi concluzie: unii au drepturi mai putine decit altii. Exact ce spuneam!
  Thor, I fight, I really do!
  12. MissD, oriunde in aceasta lume m-am simtit strain, in afara de tara mea. Asa sint eu, mai poet 😛
  Thor, cine a spus ceva de puritate rasiala? Multumesc oricum ca mi-ai citit ”ineptiile”!

 11. esti adorabil, atat am de zis 🙂

 12. […] cel Nazdravan, unul din blogerii atei romani pe care-i citesc din cand in cand are o iesire verde (adica nationalista) si pune cateva intrebari mai mult sau mai putin retorice. Am sa incerc sa-i […]

 13. Ti-am raspuns aici: http://www.logosfera.ro/2011/08/raspunsuri-pentru-bogdan/

 14. Bai, Hitler a vrut exact unificarea Europei sub Reich si uniformizarea populatiei prin „curatare” de oameni non-albi, non-crestini, de stanga, s.a.

  Esti confuz.

 15. Eu nu sunt mare proprietar, de fapt nu stiu daca as putea sa am titlul de mic proprietar, dar uite niste raspunsuri:

  1. De ce elitele nu sint egale cu restul oamenilor?

  Pentru ca pot (deseori mostenind puterea) si pentru ca au convins restul oameilor ca situatia e naturala si ideala asa.

  2. De ce exista razboaie daca toti oamenii sint egali?

  Sunt egali la nastere, poate, dar cresc in culturi diferite, grupuri diferite, prejudecati diferite. Razboiul vine din lipsa de comunicare si empatie, produsa de acea iluzie numita natie, cultura, trib, gasca.

  3. Cu ce vor fi inlocuite conceptele de natiune si de tara?

  Umanitatea planetara. Comunitatea Pamant. Merge asa pana specia colonizeaza alte planete; atunci vom cauta termeni mai incapatori.

  4. Cum se rezolva diferentele dintre rase?

  Care rase? Rasele sunt o iluzie, un mit pseudostiintific. Toti suntem oameni din specia umana.

  5. Cum se rezolva diferentele dintre culturi, in cazul in care ”trebuie” amestecate?

  Facand apel la trebuile pe care le are toata lumea in comun, nu largind diferentele.

  6. Cum se asteapta marii proprietari ca diferentele cultivate timp de mii de ani (cultura, natiune, traditie, concepte, mentalitate, religie) sa se imbine intr-un tot unitar, in mod pasnic?

  Nu situ de ei, dar eu ma astept ca odata cu raspandirea informatiilor la nivel global si raspandirea limbilor de mare circulatie, diferentele dispar de la sine.

  7. De ce nu am voie sa fiu IMPOTRIVA globalizarii?

  Depinde ce fel de globalizare 🙂

  8. De ce lumea nu poate fi ca si pina acum?

  Entropie. Stiu ca securiatea e de mare pret pentru oameni, dar e ceva utopic. Totul se schimba, se dezintegreaza. E destul doar sa te uiti la resursele din natura.

  9. Ce motiv as avea sa accept tiganii?

  Sunt oameni si ei.

  10. De ce nu pot alege alaturi de cine sa traiesc?

  Viata nu e Facebook. E vorba de un teritoriu fizic, iar daca ai avea dreptul de a alege asa ceva, ar avea si altii. Ce te faci cand cineva alege sa te nu mai traiesti tu undeva?

  11. De ce unii au drepturi mai multe decit altii?

  S-au nascut cu ele ori s-au luptat pentru ele, iar victoriile au fost acceptate social.

  12. Daca mi se va lua tara, casa, poporul, simbolurile si traditia, cu ce voi mai ramine?

  Cu tine, suprafata planetara, cu atmosfera.

 16. Eşti religios în naţionalismul tău. Nu contează că eşti ateu, religia ta seculară e naţionalismul.

 17. Bine că măcar nu cere sânje de liberal, aşa cum fac neo-dreptacii în alte ţări.

 18. Ca urmare a grijilor pe care si le fac, anunt stimabilii cititori ca NU am de gind sa devin membru al vreunui partid, nici macar al Noii Drepte. Poate doar PVT, care nu are orientare politica 😛
  O paranteza pentru @Zergu:
  Vad ca ai inceput sa te lauzi si pe alte siteuri cum m-ai dat tu afara din blogroll. Faptul ca eu cred in ceva ce totusi EXISTA (cel putin la nivel administrativ) nu are nimic de-a face cu ateismul si cu blogul tau. Nu am nimic cu tine si cu ceea ce scrii. In plus, eu nu comentez despre tine pe alte site-uri iar pe site-ul meu mi-am exprimat uimirea si mihnirea fata de ceea ce s-a intimplat atunci.
  Daca tu te simti mai bine asa, e OK. Dar te rog sa nu mai incerci sa iti justifici in alt fel atitudinea. Nu am nici o religie seculara, in schimb am ales sa cred in alte valori decit cele in care crezi tu. Este trist ca tocmai cei care se mindresc cu felul lor de a rationa sint atit de intoleranti. Daca de la un ateu ”de vaza” primesc asa un tratament, ce sa mai spun de… ceilalti?
  @Logosfera si @Dumnezero, am sa incerc sa raspund tuturor intr-un post nou. Deocamdata mai astept comentarii si va multumesc ca ati trecut ”pe la mine” 🙂
  @Thor, de data asta nu mai am ce comenta. Probabil ca ai facut o gluma destul de buna (?)

 19. „Authorities on Monday said the man charged with murder in a Tennessee church shooting left a four-page letter that detailed his frustration at being unemployed, his hatred of gays and liberals, and his expectation that he would be killed by responding police.”

  Şi Anders Behring Breivik a comis crime fiindcă îi ura pe liberali.

 20. bai voi nu stati cu tiganii in aceasi curte comuna sa vedeti cat de nenoriciti pot fi astfel de primate si il luati la intrebari pe baiatu asta?ciorile naibii ce sunteti..:(,natie mai spurcata ca asta nu am vazut,fura nonstop,cand isi fac gardu isi pun un par in plus la om in curte,pe proprietatea alutia.se uda cu furtunu.joaca barbut.isi injura bat nevestele.ce vrei mai rau de atat?cat de prosti puteti fi sa credeti ca”sunt si ei oamani,ai naibii de gay ce sunteti:(

 21. Desigur Românii sunt perfecţi, aceste fiinţe create după chipul şi asemănarea zeului caucazian. Că îţi place sau nu, genetic vorbind, şi ei sunt Homo Sapiens.
  Uite o listă cu „ciori din această naţie spurcată”: Anton Pann, Barbu Lăutaru, Nicolae Gheorghe, Grigoraş Dinicu, Ştefan Bănică (senior), Maria Mihai, Johnny Răducanu, Ion Voicu, Mădălin Voicu (din partea tatălui), Costel Busuioc, etc.
  Estimez ca intre 50 si 75% din populatia romaniei nu stie nimic despre sclavie**. Manualele scolare de istoria romanilor abia mentioneaza „dezrobirea”, fara insa a da vreo explicatie. Pe de alta parte, toti romanii stiu ca negrii au fost sclavi in America. Ce să ceri de români? Jumătate de mileniu de sclavie, şi ei au impresia că se va rezolva problema de la sine în 150 de ani.

  • Anton Pann nu era tigan, dar tu poti sustine asta pana in panzele albe. Faptul ca exista si tigani normali, de treaba nu schimba cu absolut nimic realitatea. Cu o floare nu se face primavara, tu sa fii sanatos! Vezi sa nu ai de suferit de pe urma prostiei, pardon, tolerantei tale.

 22. @BOGDANcelNAZDRAVAN

  Cine sunt acesti oameni care conduc din umbra statele si urmaresc uniformizarea in scopuri machivelice?

  Nu esti singura persoana care vorbeste despre democratie ca fiind o masinarie conceputa pentru a tine masele in transa sub iluzia controlului, timp in care „adevaratii conducatori ” stau in umbra.

  Problema este ca toti aratati cu degetul in aer, nu spre persoana/persoane despre care ne putem da cu parerea si noi, cei care (dpvdv) inca nu si-au dat inca seama ceea ce se intampla cu adevarat.

  Doresc un raspuns concret daca se poate (ex: x,y,z sunt maestrii papusari).

  • @MD, tu stii ce se intimpla in culisele forbalului romanesc? Stii ce se vorbeste pe coridoarele SRI? Stii ce se discuta la intrevederile internationale tinute cu usile inchise? Cunosti strategiile de afaceri ale multinationalelor? Daca nici macar atit nu stim, cum ai vrea sa stiu eu ce se intimpla in umbra ce-i inconjoara pe cei mai importanti oameni ai lumii?
   Ca sa-ti raspund totusi intr-un fel, eu cred ca e suficient sa te informezi cit mai bine, apoi sa gindesti. Care e scopul oricarui capitalist, mare proprietar? Ce poate face un om cu FOARTE multi bani? Cum se fac acesti bani? si, cel mai important:
   CUI foloseste ce se intimpla acum in lume?
   Intrebarea ta: ”Cine sint maestrii papusari ascunsi?” nu are nici sens nici rost. De bine ce sint ascunsi e greu sa-i stim, iar daca i-am sti ar insemna ca nu sint papusari, nu? In plus, ce ai rezolva daca i-ai cunoaste? Sa zicem ca Obama ar fi unul dintre ei, ce ai face?
   Eu cred ca intrebarea corecta este CUM ne conduc acesti maestri si in ce scop.
   In momentul in care oamenii isi vor da seama ca sint folositi ca niste papusi si vor refuza sa mai asculte de sfori, in acel moment maestrii papusari, indiferent cine ar fi ei, isi vor pierde obiectul muncii.

   • Dar tu stii despre se vorbeste in magazinul de la coltul strazii? Dar intre cei doi zidari pe langa are ai trecut saptamana trecuta? Daca nu stii inseamna ca sigur pun la capat un complot!

    Este o intreaga conspiratie!

 23. Este o confuzie foarte grava in mintea ta, Gogane…
  Nu iti va mai parea nicio dilema imediat ce ti se va elucida…
  Globalizarea nu are ABSOLUT NIMIC de-a face cu situatiile descrise de tine.
  Globalizarea este, la randul ei, efectul unui context socio-economic, geopolitic, cultural etc.
  Militand, la modul conspirationist, impotriva globalizarii, ignori adevaratul inamic si responsabil de starea descrisa, si anume coruperea omenirii, cu topping capitalist, materialist, hedonist.

  • Cum se corupe omenirea si cui foloseste? 🙂
   De ce este lasata sa fie corupta?

   • Se corupe singura.
    Este un proces `natural`. E un fel de diavol impersonal.
    http://adrianarvunescu.wordpress.com/2011/01/01/cine-i-diavolul/
    Nu erau chiar imbecili aia care au scris Geneza… e o analogie formidabila. Adam era singur in Paradis… avea tot. Nu-i trebuia absolut nimic. Dar s-a plictisit de perfectiune si a vrut femeie… si s-a dus totul de rapa.
    Omenirea are in sine samanta autodistrugerii. De cine sa nu fie lasata sa se autodistruga? Si zeii religiilor traditionale sunt la fel de neputinciosi ca si oamenii.

 24. Bine punctat Adi! Femeia e ochiul dracului! Hai sa fim seriosi.

  • Desigur ca nu conteaza… putea exact la fel de bine sa fie femeia prima.
   Am exemplificat prostia lui Adam, care este universal umana, nu barbateasca sau femeiasca…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: