Ce se intimpla, doctore?

Fata goala cu forme innebunitoare care ma priveste din reclama sau de la televizor, liceencele si studentele imbracate mai mult decit provocator, nesiguranta locului de munca, nevoia de a face bani, faptul ca de obicei nu facem la munca ceea ce ne place, sefii incompetenti, sistemul bancar, sistemul capitalist, politica interna si internationala, constringeri religioase, amenintari esoterice (evrei, masonerie, Bilderberg, etc), societatea in care traim, coruptia, tiganii, razboaiele, intregul sistem creat de om, toate acestea genereaza… STRES! Absolut toate, adunate! Si nu imi genereaza numai mie ci, intr-o masura mai mare sau mai mica, tuturor, indiferent de rasa, nationalitate sau religie. Chiar daca nu-l simtim acut, stresul este de-a dreptul cumplit!

Cineva mi-a scris intr-un comentariu ca omul e nascut sa fie violent, sadic! La o privire neatenta, din experimentul Milgram sau Stanford, asta s-ar putea deduce. Eu cred insa (si sper) ca NU e asa! De fapt, chiar in concluzia experimentului Stanford se spune destul de clar ca omul DEVINE asa, tocmai din cauza sistemului creat de el.

Stresul, combinat cu proasta intelegere a lucrurilor nu poate sa duca decit la lucruri negative. M-am tot gindit zilele acestea la teoriile vehiculate de catre unii vizitatori ai blogului meu. Pe linga faptul ca oamenii sint sadici, s-a mai spus ca natiunile pur si simplu nu exista. Am citit aici ca de fapt nici rasele de oameni nu prea difera. In virtutea Drepturilor Omului, minoritatile ajung sa aiba mai multe drepturi decit majoritatea. Tot in virtutea drepturilor omului, elementele parazitare sint mentinute, evident in detrimentul celor parazitati.

Ceva din natura mea, probabil si din educatie, ma face sa resping aproape visceral aceste teorii. Indiferent cit ar fi de revolutionare, de moderne, aceste teorii ne indruma pe un drum gresit. Cum ar putea sa fie altfel cind cineva, in loc sa accepte problema si sa o rezolve, pur si simplu o neaga sau o ignora? Mare parte din sistem se bazeaza pe aceasta inchidere a ochilor. Refuzam mai nou sa acceptam lucruri evidente, incercam sa minimalizam problemele si, de obicei, sintem indrumati intr-o alta directie. Omenirea se zbate in ignoranta, de frica fantomelor trecutului. Asta NU este o cale!

In loc sa infruntam realitatea, ne prefacem ca ea nu exista. In loc sa cautam cauzele violentei, ne mintim ca e ereditara. De dragul unei corectitudini politice inventate tot de noi, Hitler si cei din jurul lui au fost niste monstri. Punct! La fel, toti cei care pierd razboaie. Tiganii fura pentru ca… nu sint ajutati indeajuns. Este absurd sa vorbim de diferente intre tari, intre calea ce-o urmeaza fiecare, pentru ca de fapt natiunile nu exista. Este absurd sa ne gindim ca negrii nu sint niste savanti foarte buni, de bine ce rasele se refera numai la culoarea pielii.

Razboaiele, ura, neintelegerea, coruptia, sint niste chestii mostenite de la maimute (care, apropo, nu prea se omoara intre ele decit daca sint stresate) sau trimise de Satana (pentru cei credinciosi). Dumnezeu exista in forma din Biblie, pur si simplu, fara sa mai fie nevoie de dovezi. Iata cum NE MINTIM in fiecare zi, sperind ca problemele pe care refuzam sa le vedem si sa le acceptam, vor trece de la sine!

Ce-ar fi sa acceptam ca rasele, natiunile, calmul, prostia si rautatea EXISTA? Ce-ar fi sa cautam cu adevarat cauzele marilor probleme care ne framinta si sa le expunem, franc, pe masa de studiu? Daca incurajezi o societate parazitara traditionala precum e cea a tiganilor, acordindu-le tot felul de facilitati, fara sa elimini CAUZA reala, unde se va ajunge? Daca investesti in manipularea populatiei cum ca Hitler era un nebun, in timp ce evreii si azi, ca si pe vremea lui, paraziteaza natiuni intregi, unde se va ajunge?

De ce sa nu facem lucrurile mai simple? De ce sa nu recunoastem ca tiganii NU VOR sa mearga la scoala, din cauza ca le e mai comod asa? De ce sa nu intelegem ca ei se educa in familie sa fure? (Ce-ar fi sa spunem ASTA la televizor, in loc de clipuri lacrimogene cu puradei fotbalisti?) De ce sa nu aplicam legea fara discriminari? De ce sa nu avem disciplina? De ce sa nu avem libertate? De ce sa crestem in continuare paraziti linga noi? De ce sa mentinem factorii de stres? De ce sa mai purtam razboaie cind totul s-ar putea rezolva prin intelegere? De ce sa ne chinuim sa muncim in functie de piata muncii si de salariu, cind am putea face fiecare ce ne place, conform aptitudinilor? De ce sa inghitim reclame mincinoase? De ce sa nu faca negrii muzica si evreii afaceri, daca la aia se pricep? De ce sa nu fie unele state comuniste sau national-socialiste, cit timp nu devin violente? De ce megacorporatiile ii distrug pe micii intreprinzatori? De ce femeile se imbraca provocator daca nu vor sex? De ce sa ne manipulam? De ce sa ne mai MINTIM?

Anunțuri
Published in: Fără categorie on 8 Iulie, 2011 at 7:31 am  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2011/07/08/ce-se-intimpla-doctore/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: