Interesant!

http://natm88.blogspot.com/2009/12/programul-nat.html

Voi ce parere aveti?

Mie mi se pare interesanta ideea cu lipsa unei organizatii, dar tocmai acolo e cea mai mare problema: cum ar putea face ei ceva cu adevarat important? Adica sint de acord cu mare parte din obiectivele lor, mai ales cu educatia si problema tiganeasca, dar forta tiganilor (si a evreilor) sta tocmai in UNITATE! O mina de nationalisti (patrioti) independenti care picteaza stenciluri pe ziduri (act ilegal) nu cred ca poate face mare lucru contra unei satre de infractori retardati cum sint tiganii.

 Unde mai pui ca nici indivizii astia n-au scapat de fantoma lui Codreanu sau a lui Hitler. Pana mea, unii trebuie sa invete odata ca EVOLUTIA e un fapt, iar tipii aia is cam depasiti. E ca si cind ar zice acum un chinez ca tara lui are o economie puternica pentru ca Stalin a fost un geniu. Apropo, faza cu discursul lui Hitler in care infiereaza ateii e si ea destul de depasita. Argumentatia tipului de la NAT88, cum ca ateii n-ar avea tarie suficienta sa creada intr-o idee, e absolut puerila.

Lipsa unei organizatii e o chestie buna din punct de vedere legal! Sper totusi sa obtin citeva numere de telefon la care sa sun cind imi va ajunge cutitul la os – aka furie necontrolata indusa de jegurile tiganesti cuplate (in modul cel mai firesc) cu jegurile de oameni care ne conduc (fura) destinele. Oricum, intr-o societate normala n-ar trebui sa apelam la cunostinte pentru a se aplica legile. Cind naiba vor intelege oamenii ca e mai bine sa fortezi aplicarea unor amarite de legi, decit sa te lupti (tu, familia, prietenii, toti) cu haosul iscat de neaplicarea lor? Chiar daca tu (familia, prietenii) beneficiezi de avantaje materiale obtinute prin incalcarea legii, nu ti-e usor sa iesi in fiecare zi din casa in mijlocul unei jungle. Oare ce simte elvetianul, danezul, olandezul, suedezul, cind iese din casa si totul e aranjat si curat si oamenii ii zimbesc?

Ca tot veni vorba, poate cineva sa-mi spuna diferenta de principiu dintre politicienii nostri si infractorii tigani? E o intrebare care ma framinta de ceva vreme! Cum naiba sa nu devii radical, cind viata ta e hotarita pe toate planurile de niste tilhari de cea mai joasa speta (care nici macar nu sint evrei, ca aia parca au ceva staif)? Va intreb: CUM? Sint doar doua posibilitati: ori lupti ca un disperat, ori te lasi incet incet dus de minuta la propria groapa!

P.S.

Imi cer scuze pentru desele paranteze si stilul dezlinat, dar chiar nu am chef la ora asta de cosmetizari.

Published in: Fără categorie on 4 Aprilie, 2011 at 5:16 am  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2011/04/04/interesant/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 comentariiLasă un comentariu

  1. chestia aia suna tare a fascism penibil.

  2. Din pacate da. Principii sanatoase aplicate complet aiurea 😦

  3. „fascism penibil”? Argumenteaza. National-socialismul, fie el si interbelic nu are nimic in comun cu fascismul, a aparut mult inaintea lui, la sfarsitul secolului 19! (vezi aici: http://lupta-ns.blogspot.com/p/originile-noastre-ideologice.html )

    „Principii sanatoase aplicate complet aiurea” Unde si cine le-a aplicat aiurea?

    „indivizii astia n-au scapat de fantoma lui Codreanu sau a lui Hitler” Nu poti sa treci cu vederea scrierile doctrinare ale celor mai mari nationalisti ai secolului 20(fie el si trecut). Daca ii citesti ajungi la concluzia ca problemele sunt cam aceleasi: politicianismul, coruptia, manipularea media, inechitatea sociala, o natiunea impartita in doua state, populatii conlocuitoare parazitare, economie subordonata marilor concerne care apartin unui anume grup etnico/rasialo/religioso… si mai adaugati voi. Nu sunt foarte eterogeni, dar da, sunt o adunatura de afaceristi cinici pana la malefic. Vezi cam ce produse imprastie Danone, Nestle, tnuva si altele: http://infidelkafirwatch.wordpress.com/2008/12/29/boycott-israeli-jewish-products-starting-from-now/
    Dupa ce mai cititi din astea, putem sa mai discutam. Toate cele bune celor care sunt gata sa judece totul fara prejudecati.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: