Zeii si evreii (final apocaliptic)

Uf, e greu sa-mi adun gindurile 🙂

As incepe cu o mica observatie pentru amatorii de literatura bombastica. Din experienta proprie stiu ca e foarte usor sa creezi conspiratii pe hirtie. Eu o numesc ‘proiectie inversa’ si procesul se desfasoara cam asa: am o idee si vreau cu tot dinadinsul sa o comercializez si sa o demonstrez. ORICE idee isi poate gasi temeiul intr-o oarecare masura, indiferent cit este de nastrusnica, daca dai peste informatiile necesare.

Un exemplu concret din romanul pe care il scriu (care probabil nu va aparea in roman, din cauza schimbarilor aduse): la un moment dat firul povestii ar fi devenit mult mai consistent si mai credibil daca as fi reusit sa gasesc… o stea cu opt colturi, legata cumva de papalitate. Aveam neaparata nevoie de steaua cu opt colturi, pentru a-mi cladi povestea (atentie, e vorba de o poveste, nu de realitate). Culmea este ca, dupa cautari de aproape o zi in diferite surse am dat EXACT de steaua mea. Cel putin TREI papi au avut stele cu opt colturi in blazoanele lor, printre care si cel dupa care s-a numit calendarul gregorian! O adevarata mina de aur, pe care as fi putut s-o exploatez de minune 🙂

Indiferent cit de neverosimila parea povestea mea, am gasit sprijin pentru ea luat direct din realitate! Cam asa s-a creat si Codul lui Da Vinci (si multe altele). Sper ca ati inteles unde bat!

Acum sa revenim la evreii nostri. Acel link pe care vi l-am dat ilustreaza perfect ceea ce banuiam de multa vreme si m-a facut sa constientizez anumite lucruri FOARTE importante!

In primul rind, sa recapitulam CINE sint evreii: ei se considera urmasii triburilor iudaice si poporul care a trait in Palestina acum 3000 de ani. Se mai considera si adevaratul popor ales de Dumnezeu, cel care trebuie sa-i indeplineasca vrerea pe acest Pamint.

Acum va intreb: ce urmasi pot fi ei, cind spita evreiasca se identifica DOAR dupa religie si dupa mama? In decursul celor 3000 de ani, evreii s-au raspindit in toate colturile lumii, amestecindu-si singele, prin casatorii mixte, cu aproape toate natiile pamintului. Chiar daca ar fi fost poporul ales, din punct de vedere genetic n-ar mai fi ramas nimic din el! Absolut clar! Faptul ca au aceeasi religie cu cei de acum 3000 de ani nu reprezinta NIMIC! Religia e doar… un mod de viata, sa zicem. Faptul ca te comporti ca un evreu de acum trei milenii si ai aceleasi obiceiuri nu denota ca ai vreo gena speciala sau ca ai ramas alesul lui Dumnezeu. Sa nu mai vorbesc de cei care au trecut la iudaism in timpul vietii, fara sa fie evrei.

Deci, genetic sint diluati iar din punct de vedere religios… cred ca sintem cu totii lamuriti ce inseamna asta, nu?

DAR, totusi, citind pe acel forum, am mai realizat ceva. Religia iudaica e doar LIANTUL pentru ceva mult mai important: felul de viata! TOT CEEA CE CONTEAZA LA EVREI ESTE EDUCATIA. Prin educatie si DOAR prin educatie evreii sint ceea ce sint! Odata ce am eliminat factorul genetic, singurul ‘palpabil’, nu ne mai ramin decit obiceiurile si bagajul de cunostinte pe care il poseda.

Evreii sint oameni ca toti oamenii, niste mamifere evoluate ce traiesc pe acest pamint. Oricine va fi educat in spiritul lor (vorbim de rase superioare, nu de tigani sau alte ciudatenii, care se straduiesc cu incrincenare sa nu evolueze), va ajunge sa se comporte si sa aiba ‘succesul’ unui evreu. Chestia asta o spun printre rinduri, chiar ei. Cititi (insist inca o data) topicul acela de pe forumul Softpedia si veti realiza!

In primul rind au spus o fraza foarte importanta: ‘Un om inteligent este cel care tot timpul invata!’, deci nu este lenes sau blazat. In acelasi timp, dadeau ca si contra-exemplu capsunarii nostri. Absolut CORECT!

In al doilea rind: vicisitudinile istoriei i-au facut sa fie UNITI! Israelul a transformat BRUSC, in decurs de citeva zeci de ani, fata Palestinei. Au pus toti osul si au construit in desert drumuri, fabrici, ferme. Stiu asta si de la cei care au vizitat tara! Daca numai citiva munceau, nu ajungeau niciunde!

Deci puterea sta in unitate si educatie! Ei mai dau un exemplu interesant: pentru a nu fi stersi de pe fata pamintului (ca stat inconjurat de dusmani) au fost nevoiti sa-si dezvolte o armata puternica. E cunoscut faptul ca Israelul e numarul 1 la productia de armament modern si tehnica de lupta. De asemenea (am vazut si niste poze pe net) FIECARE om este implicat in armata, inclusiv femeile! Doar cele insarcinate sint scutite de mersul pe front. O proportie covirsitoare din militari sint voluntari.

Evreii de pe forum au mai spus ceva extrem de important: ‘Atita timp cit sintem atacati, dati-ne voie sa avem EROII nostri’. Evreii ii cinstesc si ii onoreaza pe cei cazuti in batalii.

Bun, avem dreptul sa ne intrebam CUM au reusit sa invirta intr-o oarecare masura destinele lumii. Educatia, precum spuneam, este punctul forte: daca inveti un copil sa invirta banii si sa inteleaga mecanismul financiar, acel copil va deveni un bancher de succes. Daca il motivezi sa-si apere tara si poporul, acel copil va deveni un militar de temut. E simplu!

Cu toate astea, nu ajunge! Experienta ne-a invatat ca trebuie ceva mai mult decit educatie, pentru a urni un popor. Educatia se impune fortat sau… subtil. Tinind cont de aceasta, eu cred ca fara RELIGIE evreii nu ar fi decit o hoarda de bisnitari. Religia iudaica i-a organizat si a stabilit (prin obiceiuri si ritualuri) directia pe care vor merge. De ce spun asta? Veti vedea:

Religia iudaica are citeva componente esentiale, care contin cheia succesului in societatea actuala. Orice alta religie paleste, prin comparatie.

In primul rind monoteismul si notiunea de popor ales! Faptul ca nu te mai complici cu o gramada de zei, fiecare cu tabietul lui, simplifica ecuatia enorm. Nu mai esti nevoit sa tii cont de o gramada de cerinte si de o gramada de filozofii. Iar sentimentul de a fi PREFERATUL ZEULUI SUPREM e de natura sa-ti dea aripi, pur si simplu. CINE mai e ca ei? Se nasc deja cu un avantaj si cu o misiune in viata!

In al doilea rind, religia iudaica este o religie COMBATIVA! Este o religie energica, activa, bazata pe principii solide, pe alocuri nemiloase! Va intreb: ce poti invata despre capitalism si traiul de zi cu zi atunci cind te posternezi unui hipiot miorlait, cu lacrimi la ochi, care propovaduieste ceva ce… nu prea exista? Cine naiba a auzit de ‘dragoste’, ‘mila’, ‘compasiune’, ‘intoarcerea celuilalt obraz’, etc, in jungla de astazi? CUI AR FOLOSI ASA CEVA?

Tot ceea ce predica acel evreu crucificat face parte din tagma SLABICIUNILOR umane, slabiciuni care ne anuleaza reflexele si spiritul de lupta. Uitati-va la credinciosii crestini: vine unul cu arma in mina iar ei isi dezvelesc pieptul, lacrimind, convinsi ca fac o fapta eroica si vor ajunge in Rai, murind pentru Cristos. Ridicol!

Religia le induce evreilor o mentalitate de invingatori si ii invata sa se descurce prin disciplina si abordare inteligenta. Daca le-ai luat religia, nu mai sint evrei. Si asa si este!

CONCLUZIE:

Nu cred in majoritatea conspiratiilor sioniste. Cred ca evreii sint oameni normali si ca oricine, daca vrea, poate fi ca ei. In mod firesc, tinind cont de avantajele care le sint oferite de cultura si obiceiurile lor, au ajuns in niste pozitii cheie in societatea actuala. Dar nu TOTI! S-ar putea chiar ca si ei sa fie manipulati de catre propria lor elita, sa faca vrerea celor de ‘sus’, fara sa-si dea seama.

CONCLUZIE IMPORTANTA:

Dupa cum spuneam, avem multe de invatat de la ei. Nu trebuie sa fii evreu pentru a avea o cariera de succes, pentru a avea niste principii sanatoase. ORICE om se poate uni cu semenii lui pentru a cladi si a gindi. Fiecare tara are eroii ei pe care e libera sa si-i respecte. Fiecare om poate MUNCI pentru binele lui si nu numai al lui. Dupa cum spuneau si ei: principiile lui Marx si Engels arata bine pe hirtie, doar ca depinde cine si cum le aplica. Eu cred ca ei (si nu numai ei) le aplica cu succes!

Din pacate, romanii mei nu vor sa invete! Educatia e la pamint, eroii ni-i terfelim singuri, sintem lenesi si blazati. Si, destul de important, ne inchinam unui evreu ratat!

Eu sper ca poate ne vom trezi, ca romanii mei isi vor deschide ochii si vor vedea tara lor minunata, asa cum e. Si ca vor vrea sa o ingijeasca si sa o respecte asa cum merita! Alta cale ne va fi fatala… garantat!

Ii admir pe evrei pentru ceea ce au realizat PENTRU EI. Nu pot fi asa ipocrit incit sa nu le recunosc valoarea, dar am tot dreptul sa ma intreb DE CE DOAR EI? Pe noi CINE ne opreste? Sa nu-mi spuneti ca evreii…

🙂

Anunțuri
Published in: Fără categorie on 6 Septembrie, 2010 at 4:33 pm  Comments (14)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2010/09/06/zeii-si-evreii-final-apocaliptic/trackback/

RSS feed for comments on this post.

14 comentariiLasă un comentariu

 1. Finally i agree with u 😀

 2. Pai ce am avut de spus am spus deja, in posturile anterioare. Da’ se pare ca ei emana normalitate ca oricare dintre noi. Extrem de foarte interesant, ce sa zic! Stii cum e, daca nu crezi intr-un lucru, nu inseamna ca nu exista. „Conspiratiile sioniste” nu sint pure inventii, au la baza un simbure de adevar. Insa nu am chef sa repet aceleasi chestii aiurea-n tramvai. Daca tu ai ajuns la concluzia ca sint oameni ca mine si ca tine si ca oricine poate fi ca ei, sa fii sanatos! De curiozitate, ce au realizat evreii pentru ei, iar tie asta ti-a suscitat admiratia?

 3. @XYZ, sa nu ne pierdem cu firea 🙂 Sint perfect de acord cu tine, orice conspiratie are la baza un simbure de adevar. Nu ai repetat chestii aiurea, si chiar as vrea sa mai recitesti o data postul meu.
  Am scris ca nu cred in ‘majoritatea’ conspiratiilor sioniste. Pur si simplu pentru ca nu le pot identifica inca simburele ala de adevar. Dar uite, de exemplu, mi-au placut Protocoalele. Chiar mi se par incredibil de valabile si chiar de bun simt si nu le prea pot gasi cusur.
  Acum sa spunem lucrurilor pe nume: evreii SINT oameni! Ce altceva ar putea sa fie? Hai sa nu fim ridicoli. Nu sint nici zei nici diavoli, ci sint oameni. Ah, ca au niste obiceiuri aparte, asta denota chiar mai mult cit sint de obisnuiti pina la urma. Ii poti recunoaste destul de bine dupa actiuni, chiar dupa port.
  Ceea ce am incercat sa evidentiez este tocmai ‘banalitatea’ lor, faptul ca nu sint intangibili si nici atotputernici. Si, mai important, CA ORICINE AR PUTEA FI CA EI! Cit timp nu vei recunoaste asta, iti vei afirma fara sa vrei… inferioritatea. Un efect secundar al lecturilor tale si al celor ce se afla pe piata, este tocmai aceasta ‘mitizare’ (voluntara sau involuntara) a evreilor, un lucru care, chiar daca nu-ti dai seama, le aduce numai avantaje.
  FRICA este motorul religiei si tot FRICA este ceea ce ii face pe evrei intangibili. In mintea ta si a altora, evreii astia au capatat dimensiuni apocaliptice. Cine se atinge de ei automat e ucis sau… redus la tacere.
  Nu neg ca exista o ELITA (mai citeste articolul), dar asta inseamna ca tocmai aceasta elita trebuie sa fie tinta, nu INTREGUL popor evreu. Si, dupa cum spuneam, avem multe de invatat de la ei. Nici nu vreau sa imi imaginez ce am fi putut noi face din tara asta daca am fi avut ‘veleitatile’ lor.
  Probabil ca e mai comod sa stai si sa lecturezi teorii, (decit sa incerci sa schimbi ceva) apoi sa arunci vina pe evrei.
  Inca ceva: felul lor de a fi si ideologia lor ii plaseaza automat intr-o pozitie de superioritate, INCLUSIV in aceea de a domina lumea, in modul cel mai parsiv cu putinta. Asta e avantajul celor cu mentalitate de invingatori. Daca noi numai ne plingem si ii aratam cu degetul, dar in rest nu facem nimic, ne meritam soarta. Parerea mea!
  Lumea e in perpetua miscare.

 4. Evreii de azi nu sunt urmasii celor care au avut nisipul desertului intre degetele de la picioare, decat intr-o mica masura. Marea majoritate o reprezinta urmasii unei populatii khazare care a trecut mult mai tarziu la mozaism. Nu cred ca evreii din ziua de azi provenind din gasca lui Moise ating 10% din totalul evreilor.
  P.S. Evident ca e vorba de educatie.

  • Da, chestia cu khazarii este destul de vehiculata, si nu vad de ce nu ar fi adevarata. Dupa cum am aratat, nu conteaza decit religia lor, pot fi si din Patagonia.
   Ei nu sint nici urmasii lui Moise, nici alesii lui Dumnezeu. Evident, acesta e punctul de vedere al unui ateu. Demonizarea evreilor este la origine opera bisericii catolice si astazi continua sa fie un subiect savuros pentru amatorii de senzational.
   Eu in locul altora m-as axa mai mult pe conspiratii cu Bilderbergii aia 😛 Pestele de la cap se impute. Sa nu uitam ca sint destule natiuni care nu prea au treaba cu evreii, un exemplu ar fi China. Oricum, sint convins ca evreii pot foarte usor genera un al treilea razboi mondial, in care sa crape majoritatea populatiei, mai putin ei. Dar asta nu denota absolut nimic divin, ci chiar ar fi cea mai pura porceala animalica.

 5. Nu ma pierd cu firea, doar mi-e sila, atita tot. Am avut citiva prieteni in Liban care au fost omoriti in vara lui 2006, cind „normalii” de evrei au macelarit populatia, pretextind ca le dau la cap celor din Hezbollah (Hezbollah este tot un produs MOSSAD, ca si HAMAS si FATAH). Intr-adevar, numai lucruri demne de admirat la ei. Eroi, ce mai! Am discutat cu persoane care au fost in Fisia Gaza si am si acolo citiva prieteni. Stii ce misto e sa te ia la omor si sa ti se puna pistolul la cap din senin? Sa puna ciinii pe copii sa-i faca praf? Sa aresteze copii pentru ca se joaca? Sa intre cu buldozerul in casa? Sa stai fara apa, curent si minimum de hrana pina uiti cum te cheama? Sa arda recoltele taranilor si sa toarne ciment in riuri la marea bataie de joc? Nu sint inventii, nu e nici telenovela, e realitatea asta de kkt. Tu afirmi ca sint oameni ca si noi, atunci de ce dracu’ se comporta de parca ar fi supraoameni?
  Pai Bilderbergii sint tot evrei, da’ sint sigura ca stiai. China are o gramada de treaba cu evreii, mai ales in ultima vreme. „Oamenii” astia „normali” vor sa acapareze tot ce se poate, pacat ca nu ne dam seama. Sau nu vrem. Sau ambele, ceea ce este si mai rau. Apropo, stiai ca asa-zisa stea a lui David nu are nici o legatura cu Israel/evreii, ci este un simbol furat de ei de la hindusi? Fura „oamenii” tot ce se poate si dupa aia pretind ca este al lor, e tipic. Printre altele sint si in spatele PKK (PARTIDUL MUNCITORESC KURD). Au dat mina cu kurzii, ambele natii avind acelasi tel: sa-si recapete pamintul. Kurzii pretind ca o mare parte din Turcia, Iran si Irak li se cuvine, evreii, cum ca pe actualul teritoriu al Turciei s-a intins cindva Israelul. Kurzii au si ei dreptate, nu 100%, asta-i clar. Ceilalti, pas. Kurzii au cazut de fazan si s-au aliat cu evreii, atentate peste atentate, da’ o sa le pice fisa cu intirziere. Daca le pica…

  „Demonizarea evreilor este la origine opera bisericii catolice si astazi continua sa fie un subiect savuros pentru amatorii de senzational.”
  Bita-n balta. Asta sa crezi tu. Insa, precum am spus, nu ma mai repet. Its meaningless…

  • @XYZ, daca vroiam sa prezint evreii ca pe niste usi de sinagoga, ar fi fost potrivit comentariul tau. Articolele mele vroiau sa prezinte cu totul altceva si alta era ideea. Tu vorbesti de una, eu vorbesc de alta. Eu incercam sa gasesc o explicatie a faptelor reale si a celor banuite si sa caut niste solutii. DE CE S-A AJUNS UNDE S-A AJUNS?
   Stii bancul ala: de ce isi ling cinii p…? PENTRU CA POT! Asa si cu evreii. Ei pun stapinire pe lume si isi bat joc de ea pentru ca… pot. De ce pot? Am scris mai sus. Ce este de facut? Iarasi am scris.
   Imi pare rau de prietenii tai si imi pare rau de toti oamenii care mor in razboaie fara sens. Si tocmai de aia ma gindesc ca neaparat TREBUIE sa facem ceva! Repet, cit timp ne plingem si inventam teorii, nu rezolvam absolut NIMIC! Chiar daca teoriile din cartile tale sint valabile 100%, nu ne ajuta cu nimic. Lumea nu va iesi in strada doar pentru ca un individ scrie ca evreii vor sa ocupe Romania. Si stii de ce? Tocmai pentru ca NU sint ca evreii: adica patrioti, disciplinati, ambitiosi. Toti se miorlaie asemeni popilor care ne dau apa la moara.
   Politica externa a Romaniei (si nu numai) nu mai este ca acum 20 ani. Au disparut aliantele si prietenii si toata lumea a devenit mai disperata din cauza cresterii numarului de oameni si a imputinarii resurselor. Nu mai poti conta pe nimeni. Sferele puterii se invirt si se modifica precum bate vintul si fiecare isi urmareste interesul. Din acest punct de vedere, toate tarile lumii ne pot deveni (si ne sint) dusmani. Romanii si Romania ar trebui sa se descurce singuri, pentru ca altfel vor fi inghititi cit ai zice peste. Eu am spus doar cum cred ca mai putem iesi la liman. Dar stiu ca visez…
   In privinta Israelului, probabil ca ai dreptate. Sincer sa fiu, nu am de unde sa stiu si nici nu prea ma intereseaza ce fac aia si ce vor. Eu stiu doar ca romanii ar putea fi cu totul altfel, daca ar invata de peste tot, din prezent, din trecut…
   Ah, si inca ceva. Bilderbergii nu sint toti evrei, la fel, nu toti evreii omoara pe apucate. Stii bine ca o mare parte nu se lasa dusi in Israel si o mica parte chiar nu sint de acord cu ce se intimpla acolo.

 6. Si mai este un idiot acolo pe forum – evreu, of course – care afirma ca palestinienii nu sint un popor, ci o… adunatura. Chiar ca te spargi de ris, mai ales ca toate astea la spune un jidov. Ride ciob de oala sparta, cretinu’! Mda, halal forum, ala, foarte lamuritor, nu am ce zice…

 7. „Lumea nu va iesi in strada doar pentru ca un individ scrie ca evreii vor sa ocupe Romania. Si stii de ce? Tocmai pentru ca NU sint ca evreii: adica patrioti, disciplinati, ambitiosi. Toti se miorlaie asemeni popilor care ne dau apa la moara.”

  Lumea nu va iesi in strada pentru ca este lasa si spalata pe creier, am mai spus-o, si nu ma refer doar la lumea de aici din Rromanika, ci de peste tot. Mersi, dar, personal prefer alta sursa de inspiratie decit parazitii astia pe care-i ridici atita in slavi. Nemtii, de exemplu, care si acum sufera de pe urma vrajelii cu holocaustul si sint demonizati de nu se poate. Cum aude un bou de american de un neamt, ii baga un: „Fuckin’ Nazi!”. De unde se trage? Pai de la propaganda „fetitei cu chibrituri”, desigur. Iar Einstein nu a fost altceva decit un plagiator smecher, doar le este in singe asta.
  De masacrul de la Deir Yassine stiai? Extrem de interesant faptul ca multi dintre acei colonisti (evrei) care au fost adusi dupa ce palestinienii au fost, o parte izgoniti, cealalta ucisi, nu aveau tatuat pe brat „numarul de serie”, amintire din lagarele de concentrare, desi, oficial asa s-a bagat gogoasa: ca ii aducem pe aia care au suferit prin lagare sa „populeze” Palestina. Mda, tre’ sa-ti mearga capu’, recunosc! Zici tu ca nu are legatura ce spun io cu ce spui tu? Scuze, dar are si inca una foarte mare.

  Si iata si partea V (si ultima din punctul meu de vedere, caci, evident, nu mai are rost sa stau prin „zona”):

  ROMÂNIA, COLONIE A ISRAELULUI? (V)

  4) Faptul că în trecut, un trecut nu prea îndepărtat, în anii 1944-64, România a suferit de pe urma unor alogeni evrei, care au activat făţiş în slujba unor puteri străine şi vrăjmaşe, întăreşte motivele pentru care să ni se pară nefirească, chiar suspectă evreitatea atît de excesivă, de debordantă statistic vorbind, a conducătorilor noştri de azi, a clasei politice.

  5) Deja ştim că ni se ascunde un fenomen demografic extrem de îngrijorător: numărul mare de evrei care au primit cetăţenie română fără nici o problemă, sub acoperirea falsă că li se face un act de justiţie. Conform unei teze neruşinate (vezi şi raportul Tismăneanu), cum că românii i-au silit pe evrei să plece în Israel şi că pierderea cetăţeniei româneşti a fost un abuz al autorităţilor din România. În realitate, evreii care au plecat în Israel au făcut-o de bună voie, beneficiind de un privilegiu refuzat celorlalţi cetăţeni din România. Dacă evreii au fost în vreun fel obligaţi să plece din România şi să renunţe la cetăţenia română – şi au fost obligaţi, presiunea a venit din partea evreiască, sionistă. În urmă cu vreo 10 ani, erau circa o jumătate de milion de evrei care căpătaseră cetăţenie română în mare secret, fără nici un semnal în presă. (E drept, în acest fel se mai dă o lovitură: cei în cauză căpătă astfel şi cetăţenie europeană…) Paralel cu acest „spor demografic” bine mascat de autorităţi, ni se vorbeşte mereu de o comunitate evreiască pe cale de a se stinge în România. Nu mai sînt decît vreo 5-6.000 de evrei! Să le plîngi de milă! (A se compara cu ritmul lent în care se acordă cetăţenie română pentru românii basarabeni, într-adevăr îndreptăţiţi s-o obţină!)
  6) Alt secret de stat bine păzit este structura etnică a proprietăţii imobiliare. Prima grijă a lui Emil Constantinescu cînd ajuns preşedinte al României a fost să legifereze dreptul străinilor de a deveni proprietari de terenuri de orice fel în România. Am motive să cred că şi lui Ion Iliescu i s-a cerut (de unde, de către cine?) să legifereze această prevedere criminală faţă de viitorul României. Ion Iliescu însă, inclusiv partidul pe care îl conducea, nu a insistat prea tare şi încercarea lor de a legifera acest proiect trădător de ţară a eşuat. Propunerea lui Ion Iliescu înaintată Parlamentului a fost mai mult de formă. (Le dau nepoţilor mei dreptul de a se lăuda că eu, bunicul şi unchiul lor, am declanşat în Parlament opoziţia la proiectul de a acorda străinilor dreptul de a deveni deţinători de terenuri în România.) Din păcate nu s-a mai putut face nimic atunci cînd la Cotroceni a venit Emil Constantinescu, preşedintele celor mai nenorocite privatizări, al celor mai păguboase tratate cu statele vecine. Individul a susţinut cu toată autoritatea funcţiei sale ca, în ciuda prevederilor constituţionale, să se legifereze posibilitatea pentru străini de a deveni proprietari funciari.
  1) În 2003, o dată cu impunerea noii Constituţii, s-a introdus şi în aceasta dreptul străinilor de a deveni deţinători de terenuri în România.
  2) Nota bene: Am spus de mai multe ori, fără niciun ecou în mass media: la alegerile din 1966, Emil Constantinescu nu a obţinut voturile necesare pentru a cîştiga. Cu toate acestea a fost declarat cîştigător şi, deci, preşedinte al României. Preşedinte fraudulos, care a debutat prin susţinerea unui proiect de lege care încălca Constituţia. Dar nici proiectul de modificare a Constituţiei nu a primit votul poporului român. Guvernul Adrian Năstase s-a pretat la ilegalităţile cele mai flagrante pentru a declara Constituţia votată. Printre altele, caz unic, cînd a văzut că rezultatul referendumului este de respingere a Constituţiei, a prelungit cu 24 de ore votarea. Dacă Dumnezeu ne va ajuta să avem un guvern de oameni normali, de patrioţi, trebuie declarate nule toate legile şi efectele produse prin modificările operate în actuala Constituţie: în fapt, Constituţia din 2003 este, şi azi, ne-legitimă. Mai grav este că întreaga clasă politică, mass media şi autorităţile europene au acceptat frauda şi abuzurile guvernului Năstase. Erau abuzuri prin care se uşura sarcina celor preocupaţi de distrugerea României.
  3. Pe parcursul discuţiilor purtate în societatea românească pe marginea legiferării vînzării de teren către străini, s-a auzit cuvîntul palestinizare, ca un avertisment că prin modificarea promovată de Emil Constantinescu se creează cadrul legal pentru desfăşurarea scenariului care în 1948 a adus Palestina, ţară a palestinienilor, la situaţia de a putea fi declarată Israel, stat al evreilor: evreii, prin cumpărarea de terenuri în Palesina, au devenit la un moment dat proprietari pe cea mai întinsă suprafaţă din Palestina. Argument decisiv în constituirea statului Israel, deşi nul în drept. (În această ordine de idei apreciez că Ion Iliescu, faţă de Constantinescu şi Băsescu, a fost mai reţinut în a promova interesele Israelului în România. Poate că mă înşel)
  4. O confirmare că aceste suspiciuni sînt pe deplin îndreptăţite ne-o aduce constatarea că în clasa politică numărul de evrei este disproporţionat de mare în raport cu numărul etnicilor evrei din România, din structura demografică a României. În primul parlament al României, 1990-92, după un calcul pe care personal nu l-am putut verifica, dar mi-a fost oferit de un fost deputat FSN, etnicii români erau sub 50%. Evreii erau aşa de mulţi încît în 1992, cînd s-a ales al doilea parlament post decembrist, Comunitatea Evreiască, ştiind bine cîţi sînt parlamentarii evrei intraţi pe listele de partid, s-a jenat să mai ceară un loc şi pentru un reprezentant al ei, aşa cum îi permitea noua Constituţie. Avea deja cîteva zeci de reprezentanţi, pe puţin. Un gest de bun simţ, pe care nu l-au mai repetat în 1996. Un gest care confirmă însă că în Parlament era un număr nefiresc de mare de evrei. Situaţia nu s-a schimbat.

  • Simplul fapt ca tu urasti evreii nu-ti da dreptul sa iei in deridere numele Romaniei si nu te face nici macar mai putin spalata pe creier, dimpotriva as zice, tinind cont de iritarea de care dai dovada.
   Acum sa incerc sa te lamuresc!
   In primul rind iata un articol despre Germania:
   http://www.dw-world.de/dw/article/0,,1833619,00.html
   se pare ca nemtii nu mai sint ce-au fost, nu? Sau i-au spalat tot evreii pe creier?
   Spui ca oamenii sint lasi si spalati pe creier? Ai dreptate, sint lasi pentru ca sint invatati sa fie asa, dar nu de catre evrei ci de catre politicienii romani, care isi vad astfel linistiti de vilele si afacerile lor.
   Ai dat articolul „Romania, colonie a Israelului”. Ti-am spus ca l-am citit recent, si tocmai el este, intr-un fel, vinovat de ultimele mele posturi. L-am citit pe site-ul unui yoghin, care nu m-ar mira sa aiba conexiuni cu Misa. E cunoscuta obsesia bolnavicioasa a lui Bivolaru pentru masoni si evrei si conspiratii mondiale… si pipi…
   Probabil ca te-a afectat moartea prietenilor tai, dar am si eu o curiozitate: ce cautau acolo???
   Hai sa-ti mai explic o data: faptul ca tu iti versi toata energia contra evreilor nu te ajuta cu nimic. Pe linga faptul ca ai o tinta TOTAL falsa (ma indoiesc ca vei vedea prea curind armata israeliana marsaluind pe strazile noastre), mai esti tinuta si in sah. Evreii sint la un continent distanta iar tie ti-o trag toti vecinii (tigani, unii unguri, mafia romaneasca, etc). Pe aia nu-i urasti, asa-i? Tot evreii sint de vina si pentru ei?
   Imi pare rau, dar am impresia ca TU esti cea spalata pe creier 😦 Dupa cum spuneam, ai toate semnele: energie canalizata gresit, inactivitate, iritabilitate. Imi pare rau ca te atac, dar nu mi-ai dat de ales. Din pacate foarte multi romani sufera de o astfel de gindire paguboasa.
   „Da, il urim pe Basescu, dar il votam, pentru ca este evreu si nu avem ce sa mai facem” cam asa suna psihologia unora ca tine. Desigur, daca te straduiesti mult, vei descoperi conexiuni intre Base si evrei… poate chiar si o steluta cu sase colturi pe masina lui de cusut, cine stie. Si? Dormi mai bine?
   Hai sa-ti spun un secret: BANII conduc lumea! Nu evreii! Pe un evreu sarac (da, probabil ca exista) nu se da nici un scuipat. Fiecare natie are atrocitatile si razboaiele ei, asa ca sa nu mai tremuram ca gelatina. Problema vine de la cei bogati, care, intimplator, sint majoritatea evrei. Puterea e un drog si un om putred de bogat poate manipula pe oricine si poate ordona orice, inclusiv sa se omoare vitele taranilor sau turistii romani. Pricepi? Daca vrei liniste in lume, trebuie umblat la mecanismul financiar, la puterea banului, la educatie si moralitate. Daca vrei liniste in Romania, trebuie umblat la jegurile noastre neaose. Cel mai logic ar fi acum sa iesim in strada, sa darimam guvernul si sa incepem prin a ne reface, prin constructia de drumuri si fabrici. Nu sa ascultam manele, citind Protocoalele.
   De fapt, tu vrei sa-i omori pe evrei pentru ca au o educatie mult mai eficienta decit a ta. Atita tot! Gindeste-te bine la fraza asta 😉
   Si inca ceva: pretentia evreilor de a avea o tara mi se pare destul de legitima, tinind cont ca in ziua de azi toate minoritatile vor o tara a lor (in afara de tigani, care sint paraziti prin definitie). Israelul e inconjurat de islamici, care si aia is niste „poame”. Nimic nu e simplu!

 8. Poti sa ma ataci cit vrei, mi-e perfect perpendicular. Ce cautau prietenii mei acolo? „Inteligenta” intrebare. Pai acolo traiau, asa, ca mine si ca tine. Ce cautau japonezii la Hiroshima si Nagasaki, pot sa te intreb? Ce cautau nemtii in Dresda, cind „aliatii” aproape au sters orasul de pe fata pamintului?
  Nu stau acum sa ne „spalam pe creier” reciproc, nu are sens, ti-ai dat arama pe fata. Refuzi cu obstinatie sa vezi niste fapte evidente si dupa aia ma arati pe mine cu degetul si ma faci „spalata pe creier”. Felicitari, ai cistigat un prajitor de piine!
  Vorbeam de nemti la modul general, nu de nemtii de azi sau de ieri. Ori faci pe prostu’?
  Faptul ca articolul cu pricina apare pe un site MISA este irelevant.
  Nu-i baga pe tot in aceeasi oala, aici e vorba de evrei, nu de tigani, nu de unguri, nu de negri sau chinezi.
  „Si inca ceva: pretentia evreilor de a avea o tara mi se pare destul de legitima, tinind cont ca in ziua de azi toate minoritatile vor o tara a lor (in afara de tigani, care sint paraziti prin definitie). Israelul e inconjurat de islamici, care si aia is niste „poame”. Nimic nu e simplu!”

  E normal sa aiba o tara a lor, dar – te intreb din nou – esti prost sau te prefaci? Ce le-a dat si ce le da lor dreptul sa faca ceea ce fac in Fisia Gaza? Altfel decit prin umilinta si crima nu se poate? Pai daca islamicii aia, cum le zici tu, sint poame, „neamul lui Moise” ce este?

  Gresesti enorm, dar este problema ta. Si inca una foarte mare. Nu sint nici pornita pe evrei, nici „iritata”, nici in alt fel. Pur si simplu asta este realitatea. Keep living in ur Jewish fairytale! Si cind ti-o fata mintea, sa-mi dai si mie un pui!

  • @XYZ, chiar nu te poti abtine sa jignesti lumea? Primul tau post pe blogul meu ti l-am sters din acelasi motiv, pentru ca te-ai apucat sa jignesti din senin. Chiar cred ca nevrozele si angoasele se pot trata, mai ales daca incepi o cura de dezintoxicare cu… literatura normala 😛
   Ca sa continui discutia, dintr-un impuls masochist, iti spun ca eu nu refuz sa vad nimic, MAI ALES niste fapte evidente 🙂 Problema este birna din ochiul tau, imprimata cu steaua lui David. Am si acum o gramada de carti necitite, pentru ca pur si simplu mi s-a facut lehamite. De 20 ani romanul stie doar ‘masonerie’, ‘evrei’, ‘societati secrete’, ‘conspiratii mondiale’, etc.
   E calea cea mai simpla de a face bani si a aduce toata populatia la spitalul de psihiatrie. Dovada cea mai clara esti chiar tu…
   A fost fain o vreme, dar acum chiar mi s-a aplecat. De la o vreme visam Kabale, grade 33, 666, teroristi si stele verzi evreiesti. Mie mi-a ajuns. Poate pentru ca nu stau la un pahar de pipi si nici nu ma imperechez fara griji ca d’alde Bivolaru. Daca vrei, iti dau cartile mele pe gratis 🙂 Mai pot sa-ti dau si recomdari de scriitori ‘celebri’, cum ar fi David Icke. Hai mai, get a life! Te rog eu. Ia-ti o vacanta si odihneste-te (dar nu ca mine, printre musulmani, ca ti se apleaca).
   Nu stiu de unde ai tu impresia ca eu NU VAD ce fac evreii. Vad, mai ales chestiile evidente, pe care le vede toata lumea. SI NU FAC BINE… PENTRU NOI! Pentru ei e super 😉
   Ma faci pe mine cu ou si cu otet, ca tu nu vezi mai departe de batista. Repet, intrebarea este DE CE fac ce fac si CUM! Intelegi? Sau esti prea drogata de emotii apocaliptice?
   Inca o chestie pe care nu o intelegi: si tu ai face asta daca ai avea educatia si punctul lor de pornire. Nu vad ce te-ar opri. Tu nu-ti poti depasi conditia, din pricina fricii si a valului de informatii. Nu te-ai intrebat niciodata DE CE se vrea ca tu, un om simplu, sa citesti toate chestiile alea… ‘secrete’? Poti face ceva? Sper ca ti-ai dat seama ca NU! Atunci?
   Daca informatiile tale ar fi adevarate, in mod evident e o problema intre state, servicii secrete, relatii la nivel inalt, tratate, etc. Stii care e singurul lucru nasol? Ca se pare ca ne-evreii chiar sint inferiori. Joaca precum le cinta banul evreiesc. Deci… pestele care se zbate in cirlig. Daca nu te-ai mai infiora atit, ai vedea ca de fapt, pentru toate relele, NOI sintem de vina! NOI, cei care permitem evreilor sa faca ce fac, care ne spurcam singuri tara, care dam bani la cersetori si la popi. Adica PROSTIA si LACOMIA umana. Evreii nu sint prosti! De asta era vorba in articolele mele. Prost e ala care pierde (vezi germanii, romanii si multi altii). Daca ne-am concentra asupra NOASTRA, ar fi mult mai bine. Nici un evreu nu s-ar atinge de unul mai puternic sau macar egal cu el. Dovada… grupul Bilderberg.
   Apropo, regina olandei face parte din Bilderberg. Tot un parlamentar olandez a avut coaiele sa spuna ca tiganii nu pot fi integrati si ca Sarcozy a procedat corect. Nu-ti suna nici un clopotel? Asta in timp ce la televiziunile romanesti se distribuie clipuri lacrimogene cu ‘si tiganii sint oameni’…
   Serios acum… hodineste-te putin 🙂 Pari o fata desteapta si nu-ti sta bine cu cearcane.

 9. @Bogdan: mi-a placut seria. Foarte corect scrisa si echilibrata. M-am plictisit de moarte sa citesc toate aberatiile pe net si nu numai despre evrei. Nu ca mi-ar place evreii neaparat (desi s-a intamplat sa fiu „alintata” cu termenul de sionista), ci pentru ca cele mai multe teorii ale conspiratiei sunt la fel de trase de par ca teoriile care sustin si acum ca pamantul e plat.

 10. […] primul rind, asa cum aratam aici, aici si aici, avem MULTE de invatat de la cei ce ne conduc! Evreii ne invata sa fim uniti, smecheri, discreti, […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: