Zeii si evreii (continuare)

In articolul precedent enumeram citeva lucruri concrete, cunoscute de aproape toata lumea, despre evrei. Ar fi interesanta o analiza a istoriei adevarate a poporului evreiesc, dar acest lucru este FOARTE greu, datorita tocmai lipsei componentei nationale de care vorbeam. Practic, mai mult de un mileniu, evreii s-au identificat DOAR cu religia lor. N-au avut o tara, nici macar orase ale lor. Singurele lor traditii erau compuse din citeva ritualuri si obiceiuri legate de religie.

Poate tocmai din cauza asta s-a initializat o adevarata ‘cultura’ antisemita, din cauza DIFERENTELOR evidente dintre evrei si restul lumii. Evreii au ajuns sa fie acuzati de cele mai mari rele existente, devenind niste ‘tapi ispasitori’ aproape nemuritori.

Asa ajungem la:

2. Prin ce se deosebesc evreii

Dupa cum spuneam, in primul rind prin lipsa unui ‘statut’ national clar, apoi

– prin faptul ca sint intilniti pe toata suprafata globului

– printr-un adevarat talent in comert si ‘facerea’ de bani

– prin UNITATE! Acesta e un punct extrem de important, din care multe natiuni (inclusiv romanii) ar trebui sa invete! Poporul evreiesc si-a dat seama ca nimeni altul de importanta UNITATII in gindire si simtiri. Atunci cind spuneam ca nu am cunoscut nici un evreu, am mintit putin. Am cunoscut pe vremuri (cind aveam vreo 12 ani) un evreu, profesor foarte bun. Era destul de batrin si refuzase sa plece in Israel, din motive personale (ceva cu nevasta, care era tot evreica parca, nu mai imi amintesc). Acest evreu primea in fiecare zi mincare si ingrijire GRATIS de la ceilalti evrei din oras. Mi sa parut atunci, ca si acum, EXTRAORDINAR! Evreii se sprijina neconditionat unul pe altul.

– prin inteligenta: evreii au dat un numar mare de oameni care au contribuit la progresul (dar uneori implicit si la regresul) omenirii

Acestea fiind zise, sa trecem la punctul:

3. Ce ‘banuim’ despre evrei

In privinta asta avem o adevarata literatura de specialitate. Cred ca numarul cartilor si al teoriilor despre ‘dominatia evreiasca’ depaseste net numarul evreilor reali 🙂

As aminti citeva idei de baza:

Evreii conduc lumea, prin finante si oameni politici!

Evreii impun intregii umanitati o cale intunecata, prin care sa profite doar ei iar restul oamenilor sa slujeasca sau chiar sa moara!

Evreii vor ajunge sa distruga natiuni intregi sau chiar intregul pamint!

Din cauza evreilor, restul lumii nu o duce bine!

Romania este pe lista tarilor vizate de evrei, pentru un nou ISRAEL!

Holocaustul este un fals!

Evreii au generat toate relele istoriei, in frunte cu razboaiele mondiale si comunismul!

Evreii dispun, prin slugile lor, americanii, de tehnologii secrete pentru manipularea intregii populatii a globului!

Etc, etc.

Sincer, habar nu am cite din afirmatiile astea sint adevarate. Nu am aproape nici un fel de dovezi iar orice s-ar scrie despre viitor ramine in… viitor. Problema se complica atunci cind privim in trecut si prezent!

Ce ne invata trecutul evreilor?

Aici nu ma pot opri sa fac o comparatie intre evrei si tigani. Unora li s-ar putea parea ciudat, dar eu cred ca e un exemplu foarte bun. Sa ne uitam la tiganii ‘nostri’: popor nomad, raspindit pe toata suprafata globului, de peste un mileniu are acelasi stil de viata si aceleasi traditii. Nici o tara si nici un regim nu a reusit sa ii schimbe in vreun fel. Poseda un adevarat Trademark la furat, cersit, inselat, nivel de trai, stil de viata! Ceausescu i-a bagat fortat in scoli (25 ani) si cu toate astea nu am auzit de vreun doctor sau cercetator sau matematician tigan (de muncitori cinstiti am auzit si am si vazut). Eu cred ca tiganii nu se vor schimba decit atunci cind VOR EI! Si tocmai asta denota ca poseda ‘talentul’ care face sa dainuie un popor fara tara: traditia si unitatea, precum si atitudinea complet refractara fata de orice ar veni din exterior!

Daca nu ar avea TOTI aceste ‘valori’, tiganii ar inceta sa existe! La fel si evreii! Sper sa nu se supere distinsii evrei de aceasta comparatie, dar e singura care mi-a venit in minte 🙂

Acum sa dam Cezarului ce-i al Cezarului (nu stiu cita placere le va face si aceasta sintagma): evreii nu sint ca tiganii! Valorile lor sint cu totul altele dar finalitatea e aceeasi: asigurarea unui nivel dorit de trai si pastrarea modului de viata. Evreii fac bani altfel, ca niste oameni inteligenti ce se afla: construind sisteme financiare, inventind tot felul de legi. Desigur, spre deosebire de tigani, in care partea ‘vatamata’, adica populatia gazda, nu beneficiaza de nimic, evreii fac trocuri cu beneficii aparent reciproce. Comertul, bancile, politica, sint ‘armele’ traditionale, de necombatut, ale evreilor. Cit timp cineva va avea nevoie de un imprumut sau de un produs, e bine sa ai un evreu linga tine. Sigur te va rezolva, si pe tine, si pe el. E un mecanism destul de cunoscut in natura, acela de ‘parazitare benefica’.

Un lucru insa nu trebuie uitat: tiganii nu au religie, pe cind evreii AU! Si inca cum! 😛

Bun, acum ca am deslusit si mecanismul prin care se deosebesc evreii de ceilalti oameni, sa vedem unde se poate ajunge.

(va urma)

Anunțuri
Published in: Fără categorie on 2 Septembrie, 2010 at 12:09 am  Comments (11)  

The URI to TrackBack this entry is: https://goamanu.wordpress.com/2010/09/02/zeii-si-evreii-continuare/trackback/

RSS feed for comments on this post.

11 comentariiLasă un comentariu

 1. „3. Ce ‘banuim’ despre evrei

  In privinta asta avem o adevarata literatura de specialitate. Cred ca numarul cartilor si al teoriilor despre ‘dominatia evreiasca’ depaseste net numarul evreilor reali 🙂

  As aminti citeva idei de baza:

  Evreii conduc lumea, prin finante si oameni politici!

  Evreii impun intregii umanitati o cale intunecata, prin care sa profite doar ei iar restul oamenilor sa slujeasca sau chiar sa moara!

  Evreii vor ajunge sa distruga natiuni intregi sau chiar intregul pamint!

  Din cauza evreilor, restul lumii nu o duce bine!

  Romania este pe lista tarilor vizate de evrei, pentru un nou ISRAEL!

  Holocaustul este un fals!

  Evreii au generat toate relele istoriei, in frunte cu razboaiele mondiale si comunismul!

  Evreii dispun, prin slugile lor, americanii, de tehnologii secrete pentru manipularea intregii populatii a globului!”

  Desi ma vei contrazice probabil, astea nu sint banuieli, sint certitudini. Nu doar evreii conduc lumea sau impun intregii umanitati o cale intunecata prin care sa etc. etc. sau vor ajunge sa distruga natiuni intregi, ci o mina de oameni extrem de bogati, superelita as zice eu, din care, adevarat, mai mult sau mai putin surprinzator, o mare parte sint evrei. Holocaustul nu as putea spune ca este un fals, el s-a intimplat, nimeni nu poate nega, numai ca nu asa cum am fost lasati sa credem pina acum. Vechea gogorita cu 6 milione de evrei, cind in toata Europa, de la cap la coada, nici macar 3 milioane nu erau… Si, desigur, nu evreii au fost cei care au generat toate relele istoriei, lol, asta e chiar de gradinita si ma calca pe nervi chiar si pe mine, sa dai vina pe o singura etnie pt. tot kktul de pe planeta asta. Ca au avut si au o contributie enorma la asta, e cu totul altceva. Da, SUA, asa cum isi da seama din ce in ce mai multa lume – ceea ce este foarte bine – este sluga Israelului. Este in fruntea topului slugilor Israelului as putea spune, urmata de Marea Britanie si Arabia Saudita.
  Repet, Bogdane, atita vreme cit istoria e scrisa de „invingatori”, nu vei gasi nimic in sursele oficiale care sa spuna negru pe alb ce si cum. Astfel de lucruri le gasesti pe site-urile de teoria conspiratiei care, indiferent ce s-ar spune, ramin singura alternativa la minciuna in care traim. Da si tu pe aici, de exemplu (asta e tot evreu, da” d-ala drept, cum se spune, asa ca ERNEST ZUNDEL):

  http://johnkaminski.info/

 2. inainte sa spui evreii fac, evreii dreg, te anunt asa, ca si cultura generala, ca a fi evreu inseamna nu a apartine unei natii, unui popor sau unui neam, asa cum zici „a fi roman”, ci a fi evreu inseamna a fi de religie iudaica. evrei se numesc exclusiv cei care sunt de religie iudaica. motiv pentru care israelul e plin si de evrei si de crestini. israelieni crestini va sa zica…

  asa ca in legatura cu faza aia cu evreii care ne conduce, eu is curioasa daca i-a verificat cineva pe toti, manu propria, si s-a convins ca nu sunt si cativa crestini printre ei? si daca e posibil ca guvernu din umbra sa fie compus din evrei, crestini, musulmani si hindu, de ce le spunem la toti generalizat, evrei, si nu le spunem „acei nene rai care ne conduce si ne strica noua vietile”?

  asta era ca si comentariu in general. nu faceti confuzii intre apartenenta la o religie si apartenenta la un popor si pentru dumnezeu, mai lasati teoria aia a conspiratiei ca si pe aia tot Darth Vader v-a indus-o la toti 😀

  si acum pentru bogdan cu dedicatie:
  ce ai ma, iar te-ai defectat? ce tot ii dai cu evreii in sus si in jos? diferenta dintre evrei si alti oameni? tu te auzi?

  a dracu evreii astia, sa vezi ca ei or fi de vina ca tu nu o sa iti publici si nici nu o sa iti vinzi niciodata romanu, ca evreii e de vina futu-i in gura sa-i fut, nu? asa ne place noua romanilor sa dam vina pentru esecurile noastre pe orice altceva in afara de propria noastra impotenta… cand era comunismu, nu ne mergea bine din cauza comunismului si a lu ceausescu, religiosii dau vina pe Dumnezeu pentru tot ce li se intampla lor, sinistratii dau vina pe guvern si toti ceilalti dau vina pe americani si pe evrei. da nu ar fi cazu o data pentru totdeauna sa mai vedem si ce e in ograda noastra, nu numai in a celorlalti?

  tu nu aveai un roman de scris? iar iti pierzi vremea cu tampenii? din cauza evreilor esti tu somer? din cauza teoriei conspiratiei nu esti tu in stare sa termini ce ai inceput? din cauza diferentei dintre evrei si alti oameni nu o sa fii tu in stare sa ai o viata normala? fir-ar a dracu azi si maine de viata!

  • Iar m-ai omorit MissD 😦 Chiar ma gindeam cind o sa apari, sa-mi strici tu mie bunatate de chef de elucubratii. Uf, sa stii ca e buna ideea sa caut o scuza pentru romanul ala, care imi papa zilele si nici o zi nu e calumea daca nu scriu la el. Mi-ai indus un complex de vinovatie, ceva de groaza… dar mai insista! Ori ma sinucid, ori scriu romanu 😛
   Ce naiba sa mai zic? Hai ca vb la tel!

 3. Deja daca incluzi intr’un text ‘banuiala’ ca holocaustu nu s’a intamplat discreditezi TOT textu (chiar si portiuni cu un sambure d adevar)…
  La holocaust au murit vro 6mil d evrei, si peste 10mil in total…
  Dar clar ca evreii au fabricat toate dovezile care arata acest fapt..

  • Esti un Diletant.
   Evreii au Furat BRANDUL de HOLLOCAUST ™. Cifra de 6 milioane e bazata pe un recensamant facut dupa razboi; din care rezulta ca din europa ar lipsi 6 milioane de evrei. Tot dupa razboi, in SUA emigreaza cateva milioane bune de evrei, si-si iau nume si cetatenie americana.

   Documentele concrete ale lagarelor sunt si azi in mana rusilor, care refuza sa le desecretizeze. In lagare au murit multi tigani, plonezi, disidenti, dusmani ai regimelor, iar dintre acestia un oarecare procent sunt evrei. Dar sa sustii ca au murit 6 milioane in lagare, si ca toti au fost evrei (cam 6% din numarul TOTAL de victime militare si civile din tot WW2 in toti cei 5 ani, este curata nebunie; sponsorizata cu nesimtire de Hollywood, ce-i drept).

   In urma deselor dar timidelor critici, chiar si ei s-au prins ca e o exagerare de badjocura, de asta acum e Politically Correct sa sustii ca au murit 6 milioane de evrei SI tigani si altii; nu doar evrei. Dar unii ca tine raman cu lectia prost invatata, si sustin ce-au auzit ei pe nu stiu unde.

 4. Din pacate voi lipsi uichendul asta, dar ne vedem luni pentru ultima parte, ca nici nu ma lasati sa termin articolul 🙂
  Geo, ce tot iti schimbi numele mai? Hotaraste-te si scrie linistit, singurul care se expune la pericole pe aici is deocamdata eu 😛

 5. To be continued…

  „PARTEA IV

  ROMÂNIA, COLONIE A ISRAELULUI?

  Mai mult, nici ceilalţi doi preşedinţi, Emil Constantinescu şi Traian Băsescu, nu au o apartenenţă etnică cert românească şi s-au ferit s-o lămurească. După ştiinţa mea, mama lui Emil Constantinescu este evreică şi se trage dintr-o familie de evrei anarhişti, izgoniţi din Elveţia şi pripăşiţi în Rusia înainte de 1918, în Basarabia mai exact.

  Despre Traian Băsescu circulă două variante: tată evreu, plecat în Israel, unde ar mai fi şi azi în viaţă; mama evreică, tata evreu… Circulă este un fel de a spune, căci subiectul este tabu pentru mass-media. În mod semnificativ, nici una dintre aceste biete femei nu a apărut public să-şi arate bucuria pentru ascensiunea fiului. Orice presă sau televiziune liberă, necontrolată din umbră, ar fi găsit interesant pentru noi, publicul, să ne facă cunoştinţă cu …muma lui Ştefan cel Mare a zilelor noastre. Am avut parte de trei preşedinţi, efectiv anormali, care se ruşinează să spună cine le sînt părinţii!… Se ruşinează să apară în public cu propria lor mamă. Nici nu-şi pomenesc părinţii în CV-ul de pe Internet! Ce au de ascuns? Recomand celor care citesc aceste pagini să caute pe Internet biografia celor trei preşedinţi români de după 1990, şi s-o compare cu biografia, tot oficială, a lui Nicholas Sarkozy, preşedintele Franţei. Evreu, dar evreu normal, care nu unelteşte împotriva celor ce l-au ales, Sarkozy nu-şi ascunde ascendenţii. Nu există nici o legătură între originea sa evreiască şi politica pe care o duce ca preşedinte al Franţei în folosul Franţei, al francezilor!… Ceea ce nu putem spune şi noi, despre preşedinţii cu care ne-a pedepsit Dumnezeu după 1990. Nişte…
  Mă consider un om normal. Mă străduiesc să fiu, în orice caz. Nu resping ideea ca în fruntea Statului sau Guvernului Român să ajungă un alogen. Am mai avzut regi şi domnitori străini. Toate popoarele europene au cunoscut această situaţie şi nu o blamăm sau incriminăm în vreun fel. Dar, în asemenea cazuri, cred că starea de normalitate impune anumite restricţii, anumite condiţii, limite a căror depăşire nu poate fi trecută cu vederea în numele toleranţei şi al combaterii gesturilor de discriminare etnică. Iată, pe această temă, cîteva considerente şi observaţii:
  1) Persoana în cauză, adică alogenul ajuns în funcţii publice înalte, se cuvine să nu-şi ascundă originea etnică, ci s-o asume cu seninătate şi ceva umor, dacă se poate. Exemplu de urmat, exemplu de normalitate, Varujan Vosganian, mîndru de stirpea sa armenească.
  2) Frecvenţa cu care apar alogenii în asemenea funcţii trebuie să respecte oarecum „algoritmul” demografic. Regula nu poate fi decît una: în mod obişnuit, în asemenea funcţii ajung cel mai des reprezentanţi ai etniei majoritare! A avea un preşedinte cu origine românească incertă nu este în regulă. A avea trei preşedinţi la rînd numai pe jumătate români dă deja de gîndit! Nu pare a fi o întîmplare! Iar cînd cealaltă jumătate este la toţi trei aceeaşi, adică evreiască (sau patagoneză!, ar fi fost totuna), suspiciunea că ni se ascunde ceva este şi mai îndreptăţită. Ce ni se ascunde?
  3) Dacă sub oblăduirea a trei preşedinţi numai pe jumătate români, iar pe cealaltă parte evrei, Ţara ar fi prosperat, dacă am fi progresat sau măcar am fi avut o evoluţie obişnuită, în limitele normalităţii, atunci totul putea intra sub beneficiul coincidenţei întîmplătoare, al aleatorului. Am fi consemnat această coincidenţă la rubrica de curiozităţi. Împrejurarea însă că în această perioadă de douăzeci de ani România a cunoscut cea mai rapidă şi mai severă involuţie din istoria sa, o veritabilă prăbuşire, ne obligă să căutăm o legătură între acest dezastru şi componenta alogenă a etniei celor vinovaţi de acest dezastru şi să ne întrebăm deschis: există vreun interes sau amestec evreiesc în decăderea României, în dezastrul din România? …Cu o asemenea întrebare nu facem propagandă anti-semită, cum vor exclama imbecilii, ci facem un gest de auto-apărare! Nimic mai mult!”

 6. […] primul rind, asa cum aratam aici, aici si aici, avem MULTE de invatat de la cei ce ne conduc! Evreii ne invata sa fim uniti, smecheri, […]

 7. Sa dezgropam sabia lui Stefan Cel Mare si s-o ungem bine cu sange de dusman al Romaniei

  • Ce sa dezgropi, amaratule? Sabia e la Istanbul, unde l-au futut in cur astia pe Stefan ce Maaaare. S-o ungi cu ce? Cu fuga in munti si lasarea femeilor in urma ca sa se „descurce” cu dusmanul….

 8. Accelerarea involutiei Romaniei si restului tarilor dezvoltate este datorita exploziei tehnologiei dupa 1990. Toata lumea s-a tampit !!!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: